Lifestyle

GNTM: Επίσημα η τελική κριτική επιτροπή – Τα ονόματα έκπληξη ανακοινώθηκαν

GNTM: Επίσημα η τελική κριτική επιτροπή – Τα ονόματα έκπληξη ανακοινώθηκαν

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr-lifo

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου κύκλου του GNTM

Πολλά υποσχόμενο είναι έτοιμο να επιστρέψει στις μικρές οθόνες το GNTM μέσα από τη συχνότητα του STAR το ερχόμενο φθινόπωρο με τη σύνθεση της κριτικής επιτροπής να κρύβει τελικά αρκετές εκπλήξεις με νέα προόωπα στο γυαλί αλλά και γνώριμα από το παρελθόν.

Εκτός από τη Βίκυ Καγιά η οποία επιστρέφει στο GNTM, μετά από «διάλειμμα» ενός έτους, στην κριτική επιτροπή θα βρίσκεται δίπλα της και ο Γιώργος Καράβας ο οποίος αφήνει πίσω του τον ρόλο του coach των επίδοξων μοντέλων και είναι έτοιμος για μια νέα πρόκληση αυτή του κριτή.

Τις υπόλοιπες δύο θέσεις της κριτικής επιτροπής θα καταλάβουν ο Τάσος Σοφρωνίου και η Σοφία Χατζηπαντελή. Με μια διαφορά: η δεύτερη θα είναι special guest κριτής και θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία των οντισιόν.

Το GNTM που έρχεται το φθινόπωρο θα έχει άλλη μια αλλαγή: Ο λόγος για την παρουσία της Έλενας Γαλύφα η οποία θα έχει τον ρόλο της υποδοχής των νεαρών μοντέλων και των οικογενειών τους πριν να βρεθούν μπροστά στην κριτική επιτροπή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments