Focus

Kathleen Buhle: Η πρώην σύζυγος του γιου του Joe Biden σπάει την σιωπή της για τα ναρκωτικά και την απιστία

Kathleen Buhle: Η πρώην σύζυγος του γιου του Joe Biden σπάει την σιωπή της για τα ναρκωτικά και την απιστία

Πηγή Φωτογραφίας: News Post US Zero- Sports Grind Entertainment

Kathleen Buhle: Οι αποκαλύψεις για τον Hunter Biden στο νέο της βιβλίο 'If We Break’.

Η Kathleen Buhle, πρώην σύζυγος του Hunter Biden, στη νέα της αυτοβιογραφία με τίτλο ‘If We Break’ αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες για τα χρόνια που ήταν παντρεμένη με τον γιο του Joe Biden, την επίδραση που είχε ο αλκοολισμός του, η κατάχρηση ναρκωτικών και οι απιστίες στην ψυχική της υγεία αλλά και στις κόρες τους, Naomi, Finnegan και Maisy.

H Buhle άρχισε να παρατηρεί το πρόβλημα του συζύγου της με το ποτό το 2001 μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης τους κι ενώ είχε ξεκινήσει μια νέα δουλειά ως συνεργάτης μεγάλης συμβουλευτικής εταιρείας στην Washington

“Είδα την αύξηση της κατανάλωσης αλκοόλ από κοινωνική σε προβληματική. Το να βλέπω πόσο πολύ μπορούσε να καταναλώσει με τρόμαζε. Για πρώτη φορά δεν του είχα εμπιστοσύνη”, γράφει εξηγώντας ότι μετά από δύο χρόνια μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης και όταν επέστρεψε ένιωθε ότι ο γάμος της είναι πιο δυνατός από ποτέ. Μετά από εφτά χρόνια νηφαλιότητας, o Hunter ξεκίνησε να πίνει χωρίς να το πει σε κανέναν.

“Με έκανε να σκεφτώ ότι είμαι τρελή, όταν το μόνο που ήθελα ήταν ειλικρίνεια. Αλλά δεν ήξερα πως να τη ζητήσω”, εξηγεί. Όταν επέστρεψε από τη δεύτερη παραμονή του σε κλινική αποτοξίνωσης το 2012, η Buhle προσπάθησε να κάνει τον γάμο να λειτουργήσει αλλά όπως λέει “δεν μαλώναμε, όχι στην αρχή. Απλά είχαμε παρασυρθεί. Απέξω όλα ήταν όπως πρέπει αλλά μέσα, στο σπίτι, δεν μοιραζόμασταν”. Το 2013 άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι εκείνος ξεκίνησε πάλι το ποτό: “Δεν είχα εμπιστοσύνη στον σύζυγό μου κι εκείνος δεν είχε εμπιστοσύνη σε μένα. Λες κι η δική μου καχυποψία με έκανε κι εμένα ύποπτη. Μερικές φορές κιόλας πίστευα ότι ήταν ο δικός μου σκεπτικισμός για εκείνον ήταν το πρόβλημα στη σχέση”, γράφει εξηγώντας ότι έριχνε το φταίξιμο στον εαυτό της.

Η Buhle αντιμετώπιζε τα προβλήματα εξαιτίας του αλκοολισμού του άντρα της για πάνω από μια δεκαετία αλλά ποτέ δεν είχε φανταστεί ότι κάνει και χρήση ναρκωτικών. To 2013 δεν πέρασε ένα τεστ για να μπει στο Ναυτικό το οποίο έδειξε ότι είχε κάνει χρήση κοκαίνης, ένα ναρκωτικό που αρνήθηκε ότι έχει δοκιμάσει. Χρόνια μετά, όμως, η Buhle θα ανακαλύψει ότι ο σύζυγός της έκανε χρήση κρακ: “Μετά από χρόνια που πίστευα ότι δεν μπορεί να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, είχε χάσει την ικανότητα να με εκπλήσσει”, γράφει χαρακτηριστικά.

Η πρώην σύζυγος του γιου του Αμερικανού προέδρου, ανακάλυψε κάποια στιγμή ότι ο Hunter υπήρξε και άπιστος

H Buhle είχε βρει φωτογραφίες του με γυναίκες σε ξενοδοχείο κι όταν τον αντιμετώπισε εκείνος της είπε ότι είχε απιστήσει πέντε φορές κατά τη διάρκεια του γάμου τους με ιερόδουλες.  Η Buhle δεν τον άφησε γιατί ένιωσε ότι θέλει να τον βοηθήσει μετά τον θάνατο του αδελφού του ενώ και η Hallie- η σύζυγος του Beau Hunter- της είχε πει ότι θα το μετανιώσει καθώς εκείνος εύκολα θα έβρισκε άλλη και θα συνέχιζε τη ζωή του. Κι ενώ εκείνη έμεινε στον γάμο προκειμένου να τον σώσει, εκείνος ξεκίνησε να περνάει ολοένα και περισσότερο χρόνο με τη Hallie και τα ανίψια του.

“Για πρώτη φορά εκείνη φαινόταν να με βαριέται πραγματικά. Σύντομα σταμάτησε να μου απαντάει. Ένα από τα τελευταία μου μηνύματα προς εκείνη ήταν ότι δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει και πως ένιωθα ότι με τιμωρεί. Δεν μου απάντησε ποτέ”, γράφει.

Λίγο μετά, η Buhle ανακάλυψε ότι η Hallie και ο Hunter έχουν σχέση, όταν η κόρη της διάβασε ένα από τα μηνύματα που αντάλασσαν. “Ένιωσα μια δυνατή αίσθηση δικαίωσης. Όχι μόνο δεν ήμουν τρελή αλλά ήταν πολύ χειρότερα από ό,τι φανταζόμουν”, λέει χαρακτηριστικά. Τότε ξεκίνησε να ψάχνει το τηλέφωνό του για επιπλέον αποδείξεις για εξωσυζυγικές σχέσεις. “Κάτι άλλαξε μέσα μου. Τόσο καιρό κρατιόμουν από την ιδέα του άντρα που είχα παντρευτεί. Αλλά εκείνη τη νύχτα δεν ένιωθα καθόλου αγάπη για εκείνον. Δεν είχα συναίσθημα, απλά ήθελα να κλείσω ένα επώδυνο κεφάλαιο”, λέει.Όπως λεει, όσο επώδυνο κι αν ήταν για την ίδια αλλά και τις κόρες της, το γεγονός ότι τα παιδιά της ανακάλυψαν την απιστία του πατέρα τους, την έκανε να νιώσει τυχερή “γιατί δεν χρειαζόταν να κρατήσω ένα ακόμα μυστικό από εκείνες. Όσο επώδυνο κι αν ήταν, μας απελευθέρωσε όλες από τα μυστικά”.

Η Buhle έκανε αίτηση διαζυγίου το 2016 μετά από 23 χρόνια γάμου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments