Ελλάδα

Παπακωνσταντίνου: Αναστάτωση σε συναυλία του γνωστού τραγουδιστή – Πυρκαγιά σε διαμέρισμα από φωτοβολίδα

Παπακωνσταντίνου: Αναστάτωση σε συναυλία του γνωστού τραγουδιστή – Πυρκαγιά σε διαμέρισμα από φωτοβολίδα

Πηγή Φωτογραφίας: ΤΕMPO24.GR

Σύμφωνα με πληροφορίες τη φωτοβολίδα άναψαν θεατές από το συγκεντρωμένο πλήθος και την πέταξαν προς την πλευρά σπιτιού, με το φλεγόμενο αντικείμενο να προσγειώνεται μέσα στο διαμέρισμα από τις ανοικτές πόρτες του μπαλκονιού.

Σε επιφυλακή πολίτες και Πυροσβεστική χθες το βράδυ, καθώς σε συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην Πάτρα, άγνωστοι πέταξαν φωτοβολίδα από τον χώρο της συναυλίας μέσα σε διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται δίπλα από τον χώρο της εκδήλωσης με αποτέλεσμα να προκληθεί μικρής έντασης πυρκαγιά και τους ιδιοκτήτες της οικίας να καλούν άμεσα τη Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες τη φωτοβολίδα άναψαν θεατές από το συγκεντρωμένο πλήθος και την πέταξαν προς την πλευρά σπιτιού, με το φλεγόμενο αντικείμενο να προσγειώνεται μέσα στο διαμέρισμα από τις ανοικτές πόρτες του μπαλκονιού. Να σημειωθεί, ότι από τη φωτοβολίδα προκλήθηκε φωτιά σύμφωνα με το tempo24.news, με τους ενοίκους του σπιτιού να προσπαθούν έντρομοι να τη σβήσουν, και η κατάσταση να αποκλιμακώνεται ότι στο σημείο κατέφθασε η Πυροσβεστική, αλλά και η Αστυνομία η οποίοι εκκένωσαν τη πολυκατοικία, έως ότου να σβήσουν οι πυροσβέστες τη πυρκαγιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments