Lifestyle

Beyoncé: Ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ τέλη Ιουλίου

Beyoncé: Ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ τέλη Ιουλίου

Πηγή Φωτογραφίας: ELLE

Beyoncé: Ένας λογαριασμός θαυμαστών στο Twitter μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την Apple Music, στο οποίο δείχνει ότι το «Act I» θα περιλαμβάνει 16 κομμάτια

Η Beyoncé ανακοίνωσε το νέο άλμπουμ, Renaissance, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουλίου. Το Renaissance, το οποίο θα ήταν το έβδομο άλμπουμ της τραγουδίστριας, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου, σύμφωνα με το Spotify, την Apple Music και το Tidal.Και οι τρεις streaming πλατφόρμες έδωσαν ελάχιστες λεπτομέρειες για το άλμπουμ, δημοσιεύοντας απλώς την ημερομηνία κυκλοφορίας και μια εικόνα του τίτλου του.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Ένας λογαριασμός θαυμαστών στο Twitter μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την Apple Music, στο οποίο δείχνει ότι το «Act I» θα περιλαμβάνει 16 κομμάτια

Πέρυσι, η Beyoncé δήλωσε στο Harper’s Bazaar ότι είχε αρχίσει να δουλεύει πάνω σε νέα μουσική. «Με όλη την απομόνωση και την αδικία τον περασμένο χρόνο, νομίζω ότι είμαστε όλοι έτοιμοι να δραπετεύσουμε, να ταξιδέψουμε, να αγαπήσουμε και να γελάσουμε ξανά», είπε.

«Αισθάνομαι μια αναγέννηση να αναδύεται και θέλω να συμμετάσχω στην καλλιέργεια αυτής της απόδρασης με κάθε δυνατό τρόπο. Είμαι στο στούντιο για ενάμιση χρόνο», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments