Lifestyle

Τζένιφερ Άνιστον: «Άνθρωποι γίνονται διάσημοι χωρίς να προσφέρουν τίποτα»

Τζένιφερ Άνιστον: «Άνθρωποι γίνονται διάσημοι χωρίς να προσφέρουν τίποτα»

Πηγή Φωτογραφίας: GALA.de

Τζένιφερ Άνιστον: «Οι άνθρωποι γίνονται διάσημοι κάνοντας ουσιαστικά "τίποτα" και παρόλα αυτά, έχουν εκπληκτικές καριέρες»

Συνέντευξη παραχώρησε η Τζένιφερ Άνιστον και έκανε κάποιες δηλώσεις που συζητιούνται πολύ έντονα. Μάλιστα κάποιοι συμφωνούν και κάποιοι άλλοι διαφωνούν. Ειδικότερα η Χολιγουντιανή ηθοποιός μίλησε στο Variety και αναφέρθηκε για τον τρόπο που τα social σε βοηθάνε να γίνεις διάσημος.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, πολλοί άνθρωποι πλέον, γίνονται διάσημοι χωρίς πραγματικά να κάνουν τίποτα.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

«Τη δεκαετία του ’90 γεννήθηκε το διαδίκτυο. Κατά κάποιον τρόπο διαμόρφωσε μια νέα κουλτούρα για το πώς κάποιοι άνθρωποι γίνονται διάσημοι. Οι άνθρωποι γίνονται διάσημοι κάνοντας ουσιαστικά “τίποτα” και παρόλα αυτά, έχουν εκπληκτικές καριέρες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως η ίδια νιώθει πολύ τυχερή που πήρε μία γεύση από τη βιομηχανία του θεάματος, όπως ήταν πριν το διαδίκτυο

Πλέον, θεωρεί ότι οι διαδικτυακές πλατφόρμες και τα social media λειτουργούν εις βάρος της δουλειάς των ηθοποιών, καθώς δεν χρειάζεται να φοιτήσει κανείς απαραίτητα σε μια δραματική σχολή, αλλά αρκεί να έχει μια δυναμική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Νιώθω πολύ τυχερή που πήραμε μια μικρή γεύση από τη βιομηχανία, πριν γίνει αυτό που είναι σήμερα. Με περισσότερες υπηρεσίες streaming, γίνεσαι διάσημος από το TikTok, το YouTube, το Instagram. Είναι σχεδόν σαν να χαλάς τη δουλειά του ηθοποιού», τόνισε η Τζένιφερ Άνιστον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments