Πολιτισμός

Το εξώφυλλο του Batman πουλήθηκε για 2,4 εκατομμύρια δολάρια

Το εξώφυλλο του Batman πουλήθηκε για  2,4 εκατομμύρια δολάρια

Πηγή Φωτογραφίας: League of Comic Geeks- ABPosters

Η Heritage Auctions πούλησε το εξώφυλλο του πρώτου τεύχους της πολυαγαπημένης μίνι σειράς Batman: The Dark Knight Returns (1986) για ένα 2,4 εκατομμύρια δολάρια,

Η νέα έκθεση της Νέας Υόρκης από την Independent, η οποία θα επικεντρωθεί στην τέχνη του 20ου αιώνα, είχε ανακοινωθεί τον Μάιο, αλλά έχει ήδη ενθουσιάσει το κοινό, αναφέρει ο Maximilíano Durón στο ARTnews. Η Independent 20th Century, όπως ονομάζεται  θα πραγματοποιηθεί στο Battery Maritime Building στο νότιο άκρο του Μανχάταν στις αρχές Σεπτεμβρίου, καθώς το Armory Show διεξάγεται στο Midtown. Οι γκαλερί που συμμετέχουν περιλαμβάνουν Corbett εναντίον Dempsey του Σικάγο, Garth Greenan της Νέας Υόρκης και Parker Gallery του Λος Άντζελες. Περίπου οι μισοί από αυτούς θα κάνουν για πρώτη φορά έκθεση Independent.

Την Πέμπτη, η Heritage Auctions πούλησε το εξώφυλλο του πρώτου τεύχους της πολυαγαπημένης μίνι σειράς Batman: The Dark Knight Returns (1986) για ένα 2,4 εκατομμύρια δολάρια, αποκάλυψαν οι New York Times. Δημιουργήθηκε από τον Frank Miller, είναι το πιο πρόσφατο σε μια σειρά από κόμικ που πουλήθηκε για επταψήφιο αριθμό τα τελευταία χρόνια. Εν τω μεταξύ, η αγορά για τις γυναίκες Old Masters θερμαίνεται τα τελευταία χρόνια, αναφέρουν οι Financial Times. «Νομίζω ότι όλοι, μουσεία και ιδιώτες συλλέκτες, έκαναν ένα βήμα πίσω και σκέφτηκαν τις συλλογές τους και συνειδητοποίησαν πόσο σημαντικό ήταν να διασφαλίσουν ότι είχαν μια ποικιλόμορφη συλλογή», ​​είπε στην εφημερίδα ο Calvine Harvey, του Sotheby’s.

Με άρωμα Ελλάδας

Ο ελβετικός γίγαντας ρολογιών Audemars Piguet ανέθεσε στον καλλιτέχνη Ανδρέα Αγγελιδάκη να δημιουργήσει ένα έργο τέχνης που θα ανέβει στο Espace Niemeyer στο Παρίσι για 19 ημέρες τον Οκτώβριο, που συμπίπτει με την εναρκτήρια έκδοση της έκθεσης Art Basel στο Παρίσι.

View this post on Instagram

A post shared by Andreas Angelidakis (@angelidakis)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments