Ελλάδα

Κως: Πιτσιρικάς «έκλεψε» τις καρδιές αστυνομικών [AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ, pic]

Κως: Πιτσιρικάς «έκλεψε» τις καρδιές αστυνομικών [AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ, pic]

Πηγή Φωτογραφίας: PAGENEWS.GR - ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑΚΟΣ

Όπως πληροφορείται το pagenews.gr, αυτό που κυριολεκτικά «έλιωσε» τους αστυνομικούς ήταν όταν ο 9χρονος βγαίνοντας από το περιπολικό τοποθέτησε το χέρι επάνω στη καρδιά του σε μια ένδειξη αγάπης και σεβασμού πρους τους αστυνομικούς, ενώ χαρακτηριστικά, φώναξε με χαρά και καμάρι πως: «Μία ημέρα θα γίνω και εγώ αστυνομικός σαν και εσάς».

Το pagenews.gr σας παρουσιάζει κατά αποκλειστικότητα ένα ιδιαίτερα ευχάριστό και συνάμα ελπιδοφόρο περιστατικό που διαδραματίστηκε πριν από τρεις ημέρες στη Κω, όταν 9χρονος στη θέα αστυνομικού περιπολικού κυριολεκτικά δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του και εναγωνίως έκανε σήματα με τα χέρια του για να σταματήσει το περιπολικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 9χρονος «μελλοντικός αστυνομικός», είχε ως επιθυμία να φωτογραφηθεί με τους αστυνομικούς μιας και το όνειρό του όπως αποκάλυψε στα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ είναι να γίνει και ο ίδιος αστυνομικός. Χαρακτηριστικά, φώναξε με χαρά και καμάρι πως «Μία ημέρα θα γίνω και εγώ αστυνομικός σαν και εσάς».

Οι αστυνομικοί όπως ήταν φυσιολογικό δεν του χάλασαν χατήρι και άμεσα του έδειξαν το περιπολικό, τον ασύρματο και του είπαν πως μετακινείται το όχημα, με τον πιτσιρικά να φεύγει με «δώρο» μία φωτογραφία και αναμνήσεις για μια υπόλοιπη ζώη.

Εν καατακλείδι, όπως πληροφορείται το pagenews.gr, αυτό που κυριολεκτικά «έλιωσε» τους αστυνομικούς, ήταν όταν ο 9χρονος βγαίνοντας από το περιπολικό τοποθέτησε το χέρι επάνω στη καρδιά του σε μια ένδειξη αγάπης και σεβασμού πρους τους αστυνομικούς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments