Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Εντοπισμός ακέφαλου πτώματος στο Καλοχώρι

Θεσσαλονίκη: Εντοπισμός ακέφαλου πτώματος στο Καλοχώρι

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Θεσσαλονίκη: Σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν μπροστά οι αστυνομικές Αρχές της Θεσσαλονίκης, μιας και εντοπίστηκε πτώμα στο Καλοχώρι

Σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν μπροστά οι αστυνομικές Αρχές της Θεσσαλονίκης, μιας και εντοπίστηκε πτώμα στο Καλοχώρι, με πολλά αλλοιωμένα χαρακτηριστικά. Για την ακρίβεια ένας ψαράς, σύμφωνα με το thestival.gr, εντόπισε τις πρωινές ώρες σήμερα, πτώμα στη θαλάσσια περιοχή κοντά στη Χαλάστρα.

Το πτώμα, το οποίο βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη, δεν έχει κεφάλι και πόδια. Στο σημείο βρίσκονται άνδρες του Λιμενικού Σώματος και συλλέγουν στοιχεία. Η σορός παρελήφθη και μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Hγουμενίτσα: Νεαρός άντρας βρέθηκε απαγχονισμένος πάνω σε δέντρο στο λιμάνι

Ένα δυσάρεστο περιστατικό διαδραματίστηκε στην Ηγουμενίτσα, καθώς χθες το βράδυ στις 23:30, νεαρός μετανάστης βρέθηκε απαγχονισμένος μες στο νέο λιμάνι. Όπως ανέφεραν στην ΕΛ.ΑΣ και το ΕΚΑΒ περαστικοί οδηγοί, ο άνδρας κρεμάστηκε σε δέντρο λίγο πριν την είσοδο του λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, με τους άνδρες του ΕΚΑΒ, της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού να βρίσκονται άμεσα στο σημείο προκειμένου να παραλάβουν τη σορό του άτυχου μετανάστη.

thespro-614x375-1
Τέλος να σημειωθεί, ότι τα στελέχη του πληρώματος ΕΚΑΒ που έφθασαν στο σημείο εντός ολίγων λεπτών, προσπάθησαν να επαναφέρουν τον άνδρα ξανά στη ζωή, αλλά δυστυχώς σύμφωνα με το thespro.gr παρά τις επίμονες προσπάθειες με ΚΑΡΠΑ, ο άνδρας δεν παρουσίασε σημάδια ζωής, με την προανάκριση του περιστατικού να διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments