Ελλάδα

Χανιά: Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ διέσωσαν 13χρονο που είχε «χαθεί» στη θάλασσα

Χανιά: Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ διέσωσαν 13χρονο που είχε «χαθεί» στη θάλασσα

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Συμφωνα με πληροφορίες, ένα 13χρονο αγόρι από τη Σουηδία απομακρύνθηκε από το σημείο όπου βρίσκονταν με τους γονείς του, με τους τελευταίους να το αναζητούν απεγνωσμένα και άμεσα να καλούν την ΕΛ.ΑΣ.

Τέλος καλό όλα καλά για οικογένεια στα Χανιά Κρήτης, καθώς αργά χθες το απόγευμα υπήρξε κινητοποίηση για την άμεση εξεύρεση του 13χρονου ανήλικου παιδιού τους. Ειδικότερα, αίσιο τέλος είχε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ το απόγευμα του Σαββάτου για τον εντοπισμό ενός παιδιού στην παραλία των Αγ. Αποστολων.

Συμφωνα με πληροφορίες, ένα 13χρονο αγόρι από τη Σουηδία απομακρύνθηκε από το σημείο όπου βρίσκονταν με τους γονείς του, με τους τελευταίους να το αναζητούν απεγνωσμένα και άμεσα να καλούν την ΕΛ.ΑΣ. Όπως αναφέρει το haniotika-nea.gr, στο σημείο έφθασε ισχυρή αστυνομική δύναμη, με στελέχη της ομάδας ΔΙ.ΑΣ να ρίχνονται στη «μάχη» για τον εντοπισμό του ανηλίκου.

Μέσα σε λίγα λεπτά, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ κάλεσαν τους λουόμενους να απομακρυνθούν από την παραλία και με συντονισμένες ενέργειες κατόρθωσαν να εντοπίσουν τον 13χρονο μέσα στη θάλασσα να έχει παρασυρθεί από τα κύματα. Γρήγορα τον απομάκρυναν από τα ορμητικά κύματα και εντός λίγων λεπτών παιδί και οικογένεια ξανάσμιξαν!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments