Πολιτική

Γιάννης Μώραλης: Θα είμαι υποψήφιος και το 2023 στον Πειραιά

Γιάννης Μώραλης: Θα είμαι υποψήφιος και το 2023 στον Πειραιά

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Γιάννης Μώραλης: Για το Δήμο Πειραιά και την επόμενη μέρα αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης

Για το Δήμο Πειραιά και την επόμενη μέρα αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης ο οποίος ανέφερε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος και το 2023.  Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Μώραλης κρίνει πετυχημένο το έως τώρα έργο της δημοτικής Αρχής, ενώ προαναγγέλλει τα νέα μέτρα που θα βελτιώσουν την εικόνα της πόλης και κυρίως, την καθημερινότητα των ίδιων των πολιτών.

Περαιτέρω μειώσεις, επιπλέον ενισχύσεις και στήριξη στους ανθρώπους, αλλά και τους επαγγελματικούς κλάδους, που πραγματικά έχουν ανάγκη, είναι μόνο μερικά από τα σημεία της συνέντευξης του κ. Μώραλη, ο οποίος δίνει και το στίγμα των προθέσεων του, αναφορικά με το εάν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τον Δήμο Πειραιά.

Θα είναι υποψήφιος και το 2023

“Ναι, το 2023 θα είμαι ξανά υποψήφιος. Θεωρώ ότι με βάση την εμπειρία που έχουμε αποκομίσει εγώ και οι συνεργάτες μου αυτά τα οκτώ χρόνια ως δημοτική Αρχή στον Πειραιά, γνωρίζουμε πλέον σε βάθος τα προβλήματα και τις ανάγκες της πόλης και έχουμε την ικανότητα να τα διαχειριστούμε πιο άμεσα και ακόμα πιο αποτελεσματικά. Έχουμε πολλά ακόμα να προσφέρουμε και σε καμία περίπτωση το έργο μας που ξεκίνησε στο τέλος του 2014 και η δυναμική που έχει αποκτήσει αυτή τη στιγμή η πόλη μας δεν πρέπει να ανακοπούν. Οφείλουμε απέναντι στους Πειραιώτες να υπερασπιστούμε τη δουλειά τόσων ετών, αλλά και τον σχεδιασμό μας για το μέλλον.

Επιπλέον, υπάρχουν δύο σημαντικά -εμβληματικά κατά τη γνώμη μου- έργα, τα οποία θα επιθυμούσαμε να ολοκληρώσουμε στην πόλη. Το πρώτο είναι η ανάπλαση της Πειραϊκής, για το οποίο μάλιστα υπάρχουν θετικές εξελίξεις, καθώς αναμένεται σύντομα να ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης με χρηματοδότηση ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ. Το δεύτερο είναι η δημιουργία ενός νέου δημαρχιακού μεγάρου για τον Πειραιά που κατά τη γνώμη μου, θα πρέπει να είναι αντάξιο της ιστορίας, του κύρους, αλλά και της σημασίας του Δήμου Πειραιά για ολόκληρη τη χώρα” σημείωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μώραλης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments