Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: «Καρδιακά» μαχαιρώματα σε συζυγικό καβγά – Χειροπέδες σε 31χρονη Βουλγάρα από την ΕΛ.ΑΣ

Θεσσαλονίκη: «Καρδιακά» μαχαιρώματα σε συζυγικό καβγά – Χειροπέδες σε 31χρονη Βουλγάρα από την ΕΛ.ΑΣ

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Όταν η κατάσταση είχε αρχίσει να ξεφεύγει, η σύζυγος του 34χρονου τον μαχαίρωσε κάτω από συνθήκες που έως και αυτή τη στιγμή διερευνώνται. Να σημειωθεί, ότι η γυναίκα συνελήφθη και οδηγείται σήμερα Δευτέρα στον εισαγγελέα

Συζυγικό καβγαδάκι κατέληξε σε μαχαίρωμα με στόχο τη καρδιά για 34χρονο στη Θεσσαλονίκη, καθώς η 31χρονη σύζυγός του, με καταγωγή από τη Βουλγαρία τον «κάρφωσε» με αιχμηρό αντικείμενο στο θώρακα. Ειδικότερα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το περιστατικό διαδραματίστηκε χθες το απόγευμα στη Μικρή Βόλβη, περιοχή λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, με το ζευγάρι να έρχεται σε αντιπαράθεση για προσωπικά ζητήματα.

Όταν η κατάσταση είχε αρχίσει να ξεφεύγει, η σύζυγος του 34χρονου τον μαχαίρωσε κάτω από συνθήκες που έως και αυτή τη στιγμή διερευνώνται. Να σημειωθεί, ότι η γυναίκα συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ και οδηγείται σήμερα Δευτέρα στον εισαγγελέα, ενώ ο Έλληνας σύζυγός της διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, με τραύμα στον θώρακα.  Συγκλίνουσες πληροφορίες κάνουν λόγο, ότι υποβλήθηκε σε χειρουργείο και φέρεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments