Lifestyle

X Factor: Δεν κατάφερε να πάρει εισητήριο ο Κωνσταντίνος Ντάσιος

X Factor: Δεν κατάφερε να πάρει εισητήριο ο Κωνσταντίνος Ντάσιος

Πηγή Φωτογραφίας: mikrofwno.gr

X Factor: Ο Χρήστος Μάστορας έμεινε με μόνο έναν παίκτη στην ομάδα.

Ο Κωνσταντίνος Ντάσιος δεν κατάφερε να περάσει στο πέμπτο  live show του X Factor, και έσι αποχώρησε το βράδυ της Κυριακής (19/6). Στο 4ο live του μουσικού talent show, διαγωνίζονταν όχι μόνο οι 11 υποψήφιοι καλλιτέχνες αλλά και οι κριτές-μέντορες, Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος. Στόχος είναι οι κριές να διατηρήσουν τις ομάδες τους με όσο  λιγότερες απώλειες γίνεται.

View this post on Instagram

A post shared by The X Factor Greece (@xfactorgreece)

Μετά το τέλος του διαγωνιστικού μέρους, όπου οι 11 διαγωνιζόμενοι ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια σε λαμπερές εμφανίσει η ψηφοφορία του κοινού αποφάσισε τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση

Αυτοί ήταν o Άγγελος Αρχανιωτάκης, ο Κωνσταντίνος Ντάσιος και ο Γιάννης Ονησιφόρου.Η αγωνία άρχισε να κορυφώνεται, αφού οι δύο διαγωνιζόμενοι που απέμειναν, κλήθηκαν να ερμηνεύσουν από ένα τραγούδι που θα καθόριζε ποιος θα αποχωρήσει. Ο Γιάννης Ονησιφόρου από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη επέλεξε το «Fool’s Gold» και ο Κωνσταντίνος Ντάσιος από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα παρουσίασε το «Personal Jesus».Έτσι, ο διαγωνιζόμενος που αποχώρησε είναι ο Κωνσταντίνος Ντάσιος, αφήνοντας τον Χρήστο Μάστορα με μόνο έναν παίκτη στην ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments