Lifestyle

Χρήστος Μάστορας: «Θέλω να κάνω ντουέτο με τον Νταλάρα και με τον Light»

Χρήστος Μάστορας: «Θέλω να κάνω ντουέτο με τον Νταλάρα και με τον Light»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Χρήστος Μάστορας: «Δεν μου αρέσει να συζητιέμαι καθόλου στα προσωπικά μου και γι’ αυτό φροντίζω να μη βγαίνω σε mainstream μέρη. Προσπαθώ να συχνάζω σε γειτονιές που μεγάλωσα και περνάω και απαρατήρητος»

Ο Χρήστος Μάστορας παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων  μίλησε για τον ρόλο του ως κριτή στο X- Factor, την προσωπική του ζωή, αλλά και τα ντουέτα που ηχογραφεί.

View this post on Instagram

A post shared by Christos Mastoras (@xmastoras)

Για το X-Factor, δήλωσε τα εξής: «Έχουμε τόσα ταλέντα σε αυτό το X-Factor που αν σταθούμε σε ό,τι άλλο συμβαίνει εντός παιχνιδιού θα είναι προσβλητικό για τη μουσική. Ξεκινώντας το X-Factor και γνωρίζοντας και τα τρία υπόλοιπα παιδιά, αισθάνθηκα ότι υπάρχει ελπίδα και όντως το βίωσα και έτσι. Κάναμε πολύ παρέα και εκτός αέρα, πραγματική και ουσιαστική. Βρήκαμε τα πατήματά μας και το πράγμα άρχισε να ρέει, μέχρι που συνέβη ό,τι συνέβη μεταξύ των πρωταγωνιστών. Για να επιβιώσω αν ναυαγούσα σε ένα νησί θα έπαιρνα το Ρόκκο, γιατί ψαρεύει και κόβει ξύλα. Δεν θα ήθελα να παρουσιάσω ένα show γιατί θέλω να είμαι ακέραια ο εαυτός μου. Προτιμώ τον ρόλο του κριτή».

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή, που προσπαθεί να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Χρήστος Μάστορας ανέφερε:

«Δεν μου αρέσει να συζητιέμαι καθόλου στα προσωπικά μου και γι’ αυτό φροντίζω να μη βγαίνω σε mainstream μέρη. Προσπαθώ να συχνάζω σε γειτονιές που μεγάλωσα και περνάω και απαρατήρητος».

Μιλώντας για τις πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους συνεργασίες που έχει κάνει, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, αποκάλυψε: «Έχω τεράστια ανασφάλεια μήπως χάσω την ταυτότητά μου με τις διαφορετικές συνεργασίες που έχω κάνει. Πολλές φορές νιώθω σαν ηθοποιός που μπαίνει σε έναν ρόλο. Μπαίνω στον ρόλο του πρωταγωνιστή μιας ιστορίας, που είναι ένα τραγούδι. Θέλω με την ίδια αγάπη που θα κάνω ένα ντουέτο με τον Νταλάρα, να κάνω και με τον Light. Δυσκολεύτηκα πολύ όταν μπήκα στο στούντιο να ηχογραφήσω το ντουέτο μας με τον Light. Βρήκα τη δυσκολία και αυτό με έκανε να εκτιμήσω την τραπ μουσική. Το τραγούδι δεν έχει στίχο που προσβάλει κοινωνικές ομάδες. Δεν μπορώ να τραγουδήσω ένα τραγούδι που ευτελίζει τις γυναίκες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments