Ελλάδα

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Έφτασε στη ΓΑΔΑ για κατάθεση

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Έφτασε στη ΓΑΔΑ για κατάθεση

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Η αδερφή της Πισπιρίγκου ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Τρίτης (21/6) από την Πάτρα, προκειμένου να καταθέσει κι εκείνη, μετά τον Μάνο Δασκαλάκη, τη μητέρα της κι άλλα συγγενικά πρόσωπα, για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, μετά και την ιατροδικαστική έκθεση που έδειξε, ότι τα δυο κοριτσάκια της οικογένειας δολοφονήθηκαν.

Την πύλη της ΓΑΔΑ πέρασε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, προκειμένου να καταθέσει μετά τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα. Η αδερφή της Πισπιρίγκου ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Τρίτης (21/6) από την Πάτρα, προκειμένου να καταθέσει κι εκείνη, μετά τον Μάνο Δασκαλάκη, τη μητέρα της κι άλλα συγγενικά πρόσωπα, για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, μετά και την ιατροδικαστική έκθεση που έδειξε ότι τα δυο κοριτσάκια της οικογένειας δολοφονήθηκαν.

Με την κατάθεση της αδερφής της ολοκληρώνεται σήμερα ο κύκλος καταθέσεων από τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, τα οποία τελικά δολοφονήθηκαν.

Στην τελική ευθεία το δράμα της Πάτρας

Στην τελική ευθεία όπως όλα δείχνουν βρίσκεται το θρίλερ της Πάτρας, μετά και την παράδοση του ιατροδικαστικού πορίσματος για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας στα χέρια του εισαγγελέα.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου θα καταθέσει μετά τον Μάνο Δασκαλάκη, τη μητέρα της κι άλλα συγγενικά πρόσωπα, για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, μετά και την ιατροδικαστική έκθεση που έδειξε ότι τα δυο κοριτσάκια της οικογένειας από την Πάτρα δολοφονήθηκαν.

Το πόρισμα που κατέθεσε χθες (20.06.2022) στο τμήμα Ανθρωποκτονιών, που χειρίζεται την υπόθεση, ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Νίκος Καρακούκης, αναφέρει ότι η Μαλένα και η Ίριδα, τα δυο πρώτα παιδιά του ζεύγους Ρούλας Πισπιρίγκου – Μάνου Δασκαλάκη που έφυγαν μυστηριωδώς από τη ζωή, δολοφονήθηκαν και μάλιστα με βίαιο τρόπο. Κάποιος, τους προκάλεσε ασφυξία. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις δεν αποκλείεται να ασκηθούν και νέες διώξεις στη Ρούλα Πισπιρίγκου και εκτιμάται ότι άμεσα θα κλείσει και η δικογραφία για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα.

«Δεν σκότωσα τα παιδιά μου»

Σύμφωνα με το Star, η πρώτη αντίδρασή της λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του πορίσματος για τους θάνατους της Ίριδας και της Μαλένας που αναφέρει ότι ήταν «ασφυκτικοί», μίλησε με τον δικηγόρο της Όθωνα Παπαδόπουλο και τού είπε πως δεν έχει σκοτώσει τα παιδιά της.

«Δεν έχω καμία εμπλοκή με τον θάνατο των παιδιών μου, αρνούμαι κάθε υπόνοια, υποψία και κατηγορία. Έχω χάσει τα παιδιά μου και έχω στερηθεί την προσωπική μου ελευθερία ευρισκόμενη στη φυλακή» ισχυρίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments