Ελλάδα

Παγκράτι: «Βουτιά» θανάτου για 21χρονη – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο

Παγκράτι: «Βουτιά» θανάτου για 21χρονη – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Αξίζει να σημειωθεί,  ότι πριν μία εβδομάδα 35χρονη γυναίκα είχε βρει τραγικό θάνατο πάλι στο Παγκράτι, καθώς έπεσε στο κενό προσπαθώντας να περάσει από γειτονικό μπαλκόνι, στο μπαλκόνι του σπιτιού της.

Νεκρή νεαρή γυναίκα, 21 ετών, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου στο Παγκράτι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα βρέθηκε στο κενό από το μπαλκόνι διαμερίσματος του δευτέρου ορόφου της πολυκατοικίας που διέμενε στο Παγκράτι, με τις συνθήκες της πτώσης να ερευνώνται από την ΕΛ.ΑΣ.

Αξίζει να σημειωθεί,  ότι πριν μία εβδομάδα 35χρονη γυναίκα είχε βρει τραγικό θάνατο πάλι στο Παγκράτι, καθώς έπεσε στο κενό προσπαθώντας να περάσει από γειτονικό μπαλκόνι, στο μπαλκόνι του σπιτιού της. Ειδικότερα, η 6χρονη γυναίκα είχε πέσει στο κενό από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στη προσπάθειά της να περάσει στο μπαλκόνι του διαμερίσματός της από μπαλκόνι παρακείμενου σπιτιού, καθώς είχε ξεχάσει τα κλειδιά της.

Δυστυχώς στη προσπάθειά της γλίστρησε και έπεσε στο κενό στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο , με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να φθάνει άμεσα στο σημείο και να τη μεταφέρει στον Ερυθρό Σταυρό, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments