Trash

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Προκαλεί γυμνή με γκλίτερ στο νέο τραγούδι της

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Προκαλεί γυμνή με γκλίτερ στο νέο τραγούδι της

Πηγή Φωτογραφίας: instagram - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Μας τραγουδά φώτα χαμηλά γυμνή με γκλίτερ

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έβγαλε νέο τραγούδι μετά την νίκη της στο JUST THE 2 OF US και παρουσιάζει το «Φώτα Χαμηλά», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records.Το «Φώτα Χαμηλά» είναι ένα δυναμικό pop anthem, σε μουσική Digi και Andy Nicolas και στίχους Andy Nicolas.

View this post on Instagram

A post shared by Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou)

Στο music video, που σκηνοθέτησε ο Alex Konstantinidis, βλέπουμε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου γυμνή να χορεύει με γκλίτερ στο στήθος της.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παρουσιάζει ένα solo track. Έχει προηγηθεί η συνεργασία της με τους Kings στο «Papi», που πέρασε απαρατήρητο.

Κατερίνα Στικούδη: “Δεν θα γίνει το project με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στον ΑΝΤ1”

Η εκπομπή που ετοίμαζαν η Κατερίνα Στικούδη και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φαίνεται ότι θα βγει στον αέρα του ΑΝΤ1, μιας και οι συζητήσεις “ναυάγησαν”.

Η Κατερίνα Στικούδη μιλώντας στο “Happy Day”, είπε: “Εγώ δεν έχω υπογράψει κάτι, είμαι σε συζητήσεις. Το project με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν θα γίνει, αλλά έρχονται κι άλλα πράγματα. Θα κάνω θέατρο, οπότε κάθε τι που μπορεί να μην προχωράει, πάντα πιστεύω στο τέλος της ημέρας ότι γίνεται για καλό”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments