Focus

Stephen Curry: Βάζει πωλητήριο στην υπερπολυτελή βίλα του για 10 εκατ. δολάρια

Stephen Curry: Βάζει πωλητήριο στην υπερπολυτελή βίλα του για 10 εκατ. δολάρια

Πηγή Φωτογραφίας: Town & Country Magazine- AfroTech= Lonny

Stephen Curry: Τι περιλαμβάνει ο επίγειος παράδεισος του στην Καλιφόρνια.

Λίγο μετά την κατάκτηση του 4ου δαχτυλιδιού ο Stephen Curry αποφάσισε να θέσει προς πώληση την πολυτελή του έπαυλη στην Καλιφόρνια. Μαζί με την Ayesha Curry και τα παιδιά τους, έζησαν εκεί από το 2016-2019 -όσο μπορεί να μείνει σπίτι του ένας παίκτης ΝΒΑ- και αφού το ανακαίνισαν αποφάσισαν να το βγάλουν στο σφυρί. Ο αγοραστής θα απολαύσει ένα αρχοντικό βγαλμένο από παραμύθι, αλλά θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Τι περιλαμβάνει το ονειρικό σπίτι του πρωταθλητή

Το πρώην σπίτι του MVP των τελικών του ΝΒΑ πωλείται έναντι 9,4 εκατομμυρίων δολαρίων, μέσω της κτηματομεσιτικής εταιρίας Woehrle Real Estate. Βρίσκεται στο Άλαμο της Καλιφόρνια με έκταση 1,56 στρέμματα και 5 υπνοδωμάτια. Το ζευγάρι αναδιαμόρφωσε πλήρως την κουζίνα ώστε να ταιριάζει στο πάθος του για το φαγητό και φύτεψαν οπωροφόρα δέντρα στην πίσω αυλή.

Το ακίνητο περιλαμβάνει ακόμη κομμωτήριο με ειδικό φωτισμό, μια τεράστια ντουλάπα παπουτσιών και ένα μικρό δάσος. Για τα παιδιά είχαν φτιάξει ένα μικρό θεματικό Playhouse με το άλογο πρωταγωνιστή. Αν αυτά δεν αρκούν, περιλαμβάνει πισίνα υπερχείλισης, σάουνα, τζάκια, καμπάνα και γαλλικούς κήπους.

“Αυτό το ειδυλλιακό περιβάλλον και η συλλογή από οπωροφόρα δέντρα και χλωρίδα συμπληρώνουν μια πισίνα 25×50, ένα σπα, μια καμπάνα, ένα μικρό δάσος, ένα παιδότοπο και έναν ξενώνα με σάουνα. Σε όλη την έκταση υπάρχουν γαλλικά γλυπτά, σιντριβάνια και υπαίθρια τζάκια. Ο πλούσιος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και η γραφική αυλή είναι πραγματικά ένας μαγικός χώρος για να τον αποκαλέσετε σπίτι. Βραβευμένα σχολεία, πάρκα, εστιατόρια και λέσχες συμπληρώνουν αυτό το κτήμα”, περιγράφει η ιστοσελίδα Woehrle Real Estate.

Το πολυτελές αρχοντικό των 10.529 τετραγωνικών μέτρων περιλαμβάνει επίσης κελάρι κρασιών, αίθουσα μέσων ενημέρωσης, δρύινα δάπεδα, πολυελαίους και χειροτεχνία του παλιού κόσμου. Αν το σκέφτεστε, αυτή είναι η ευκαιρία σας. Ούτε 10 εκατομμύρια δολάρια δεν χρειάζονται!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments