Lifestyle

Margot Robbie –Ryan Gosling: Κυκλοφόρησαν οι νέες τους φωτογραφίες ως Barbie και Ken

Margot Robbie –Ryan Gosling: Κυκλοφόρησαν οι νέες τους φωτογραφίες ως Barbie και Ken

Πηγή Φωτογραφίας: codelist.biz

Margot Robbie –Ryan Gosling: Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουλίου 2023

Η Margot Robbie πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία της Greta Gerwig ‘Barbie’ υποδυόμενη τη διάσημη κούκλα ενώ στον πλευρό της έχει τον Ken, τον οποίο υποδύεται ο Ryan Gosling. Κατά τη διάρκεια του CinemaCon, η Warner Bros. Pictures κυκλοφόρησε την πρώτη φωτογραφία της ηθοποιού ως Barbie, στην οποία ποζάρει μέσα στο διάσημο ροζ καμπριολέ της. Πρόσταφα κυκλοφόρησε και η πρώτη φωτογραφία του Gosling ως Ken που τον δείχνει με το χαρακτηριστικό ξανθό μαλλί του να ποζάρει με ένα ανοιχτό γιλέκο που δείχνει τους γυμνασμένους κοιλιακούς του.

Δείτε τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας δείχνουν την 31χρονη ηθοποιό να φοράει ένα ροζ outfit σε στιλ κάουγκερλ ενώ και ο Gosling είναι ντυμένος με καουμπόικο στιλ, outfits που δίνουν μια πρώτη γεύση για την πλοκή της ταινίας.

View this post on Instagram

A post shared by Ryan Gosling (@ryangoslinguk)

Σε συνέντευξή της η Robbie είχε πει “οι άνθρωποι ακούν για την ταινία Barbie Και πιστεύουν ότι ξέρουν τι θα δουν. Και μετά μαθαίνουν ότι η Greta Gerwig έχει γράψει το σέναριο καθώς και την σκηνοθετεί και τότε λένε ‘ή μάλλον όχι’”.

Στην ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουλίου 2023 θα πρωταγωνιστούν επίσης οι Issa Rae, Will Ferrell, Kate McKinnon, Simu Liu, Michael Cera και America Ferrera.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments