Διεθνή

Ουκρανία: Ρωσικοί πύραυλοι χτύπησαν εμπορικό κέντρο στο Κρεμεντσούκ

Ουκρανία: Ρωσικοί πύραυλοι χτύπησαν εμπορικό κέντρο στο Κρεμεντσούκ

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter

Ουκρανία :Τραγωδία στην Ουκρανία, καθώς οι ρωσικές δυνάμεις χτύπησαν με πυραύλους ένα εμπορικό κέντρο γεμάτο κόσμο στο Κρέμεντσουκ

Τραγωδία στην Ουκρανία, καθώς οι ρωσικές δυνάμεις χτύπησαν με πυραύλους ένα εμπορικό κέντρο γεμάτο κόσμο στο Κρέμεντσουκ, με τις Αρχές να φοβούνται ότι θα υπάρχουν εκατοντάδες νεκροί.

Μάλιστα οι πρώτες εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δείχνουν το κτήριο να έχει τυλιχθεί στις φλόγες, με τον κόσμο να τρέχει πανικόβλητο να σωθεί.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, δήλωσε λίγο μετά την επίθεση ότι πάνω από 1.000 άνθρωποι βρίσκονταν μέσα στο εμπορικό κέντρο την ώρα του χτυπήματος των πυραύλων, σύμφωνα με τη DailyMail.

Ο δήμαρχος της πόλης Βιτάλι Μελέτσκι σε ανάρτησή του στο facebook τόνισε πως μια ρωσική πυραυλική επίθεση έπληξε μια τοποθεσία «γεμάτη με πλήθος», προκαλώντας θανάτους και τραυματισμούς.

Πρόσθεσε πως βρίσκεται στο σημείο, χωρίς να αναφέρει απολογισμό θυμάτων.

Μάλιστα ο Ουκρανός πρόεδρος ανάρτησε βίντεο στο λογαριασμό του στο Telegram καταγγέλλοντας ρωσική επίθεση σε εμπορικό κέντρο στο Κρεμεντσούκ, στην κεντρική Ουκρανία.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ζελένσκι «Οi κατακτητές εκτόξευσαν ρουκέτες στο εμπορικό κέντρο, όπου βρίσκονταν περισσότεροι από χίλιοι πολίτες. Το εμπορικό κέντρο καίγεται, οι διασώστες δίνουν μάχη με τη φωτιά, είναι αδύνατο να φανταστεί κανείς τον αριθμό των θυμάτων».

«(Δεν υπήρχε) κανένας κίνδυνος για τον ρωσικό στρατό. Καμία στρατηγική αξία. Μόνο η προσπάθεια των ανθρώπων να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή, που τόσο εξοργίζει τους κατακτητές» τόνισε ο Ζελένσκι στην ανάρτησή του.

Αυτό αποτελεί το τελευταίο χτύπημα που πραγματοποίησαν οι δυνάμεις του Βλαντιμίρ Πούτιν εναντίον ανυπεράσπιστων αμάχων στην Ουκρανία, με νοσοκομεία, σχολεία και σπίτια να καταστρέφονται κατά τη διάρκεια της βάρβαρης εισβολής του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments