People

La Réserve: Ένα οικείο και πολυτελές καταφύγιο

La Réserve: Ένα οικείο και πολυτελές καταφύγιο

Πηγή Φωτογραφίας: stylemytrip.com

Το La Réserve Hotel είναι ένας πανέμορφος και πολυτελής προορισμός στη Γαλλική Ριβιέρα.

Το La Réserve Hotel, ή Ramatuelle, είναι μια αποκλειστική και οικεία εμπειρία στο Saint Tropez. Αυτό το ξενοδοχείο διαθέτει βίλες αλλά και δωμάτια. Το καλύτερο από όλα είναι ότι έχει τέλεια θέα στη Γαλλική Ριβιέρα, αφού βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη Μεσόγειο.

Η θέα είναι αποκλειστική για, τον επισκέπτη. Το ξενοδοχείο περιβάλλεται από πευκοδάση, κήπους και στρέμματα ολόκληρα με φύση. Είναι βυθισμένο στο τοπικό τοπίο, στους ήχους, τις μυρωδιές και την ομορφιά του.

Στις εγκαταστάσεις υπάρχουν 14 κομψές με γαλλικό στιλ βίλες. Η αρχιτεκτονική συγχωνεύεται με το περιβάλλον και με την τοπική κουλτούρα. Οι παστέλ τόνοι και οι λεπτές λεπτομέρειες δεν αφαιρούν τη μεσογειακή ομορφιά. Αντίθετα προσθέτουν. Στο εσωτερικό, εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα έχετε όλα τα προϊόντα του σύγχρονου κόσμου, σε μια εκλεπτυσμένη εσωτερική διακόσμηση.

Staying in a villa

Οι βίλες έχουν ιδιωτικούς κήπους και αξιοζήλευτη θέα στη θάλασσα. Έχουν επίσης ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα και τζακούζι. Είναι σαν να βρίσκεστε στην όαση σας, μακριά από το θόρυβο της πόλης και από τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Είναι ένα ιδιωτικό αλλά πολυτελές καταφύγιο. Το ξενοδοχείο προσφέρει διάφορες επιλογές βίλας, που κυμαίνονται από τρία έως επτά ευρύχωρα δωμάτια, επομένως είναι ιδανικά και για οικογενειακές διακοπές.

Μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή Tailor-Made, η οποία περιλαμβάνει a la carte πρωινό που σερβίρεται στη βίλα, ή μπορείτε να επιλέξετε την προσφορά Bespoke, η οποία περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό σεφ και έναν εξατομικευμένο μπάτλερ στη βίλα σας 8 ώρες την ημέρα και μια δίωρη περιποίηση SPA.

Ακόμα κι αν δεν επιλέξετε μία από αυτές τις ειδικές προσφορές, η διαμονή σε μια από τις ιδιωτικές βίλες αυτού του προορισμού είναι μια αξέχαστη εμπειρία. Στο έδαφος, υπάρχει ένα εστιατόριο και μπαρ που σερβίρει μεσογειακή κουζίνα. Ονομάζεται La Voile (το πανί) και το μενού περιλαμβάνει κλασικό ρεπερτόριο Προβηγκίας, όπως το ριζότο μαύρης τρούφας ή το καλαμάρι καρμπονάρα με μπέικον και τραγανά κρεμμύδια. Ένα πρόσθετο μπόνους για να δειπνήσετε εδώ: το εστιατόριο έχει 2 αστέρια Michelin.

Οι καλοφαγάδες μπορούν επίσης να απολαύσουν το SPA με το μενού του με μασάζ, θεραπείες και τελετουργίες ομορφιάς. Ή τις συνεδρίες pilates. Το La Réserve Hotel είναι ένας πανέμορφος και πολυτελής προορισμός στη Γαλλική Ριβιέρα. Είναι ιδανικό για μια οικεία και κομψή απόδραση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments