Focus

Aurélien Enthoven: Ο 21χρονος γιος της Carla Bruni και η καριέρα του στο μόντελινγκ

Aurélien Enthoven: Ο 21χρονος γιος της Carla Bruni και η καριέρα του στο μόντελινγκ

Πηγή Φωτογραφίας: The Limited Times

Aurélien Enthoven: Το γοητευτικό μοντέλο ακολουθεί τα βήματα της διάσημης μητέρας του

Ο 21χρονος γιος της Carla Bruni ακολουθεί τα βήματα της διάσημης μητέρας του κάνοντας μόλις πρόσφατα το ντεμπούτο του στην πασαρέλα. Ο Aurélien Enthoven περπάτησε στην επίδειξη μόδας του οίκου Versace για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 γεμίζοντας την Bruni με περηφάνια και μπαίνοντας στη λίστα των πολλών παιδιών διάσημων μοντέλων, όπως η Kaia Gerber κι η Lila Moss, που επέλεξαν το ίδιο λαμπερό επάγγελμα με τους γονείς τους.

View this post on Instagram

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial)

Ποιος είναι ο Aurélien Enthoven;

Είναι γιος της Bruni και του πρώην συντρόφου της, καθηγητή φιλοσοφίας Raphaël Enthoven. Ο Aurélien έμενε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όμως έφτιαξε το δικό του κανάλι στο YouTube με το ψευδώνυμο Motorsport Gigantoraptor όπου μιλάει για σύνθετες επιστημονικές θεωρίες, ένα ενδιαφέρον που του κληροδότησε ο πατέρας του.

Στα τέλη Ιουνίου, ο Enthoven, έκανε το ντεμπούτο του ως μοντέλο εκπλήσσοντας πολλούς όταν εμφανίστηκε στη πασαρέλα του οίκου Versace. Η μητέρα του εντυπωσιάστηκε από την εμφάνιση του γιου της και μοιράστηκε ένα κολάζ με δύο φωτογραφίες τους. “O Aurélien στο χθεσινό show κι εγώ το ’92. 30 χρόνια διαφορά. Σε ευχαριστώ Donatella που δημιούργησες αυτές τις οικογενειακές αναμνήσεις για εμάς”, έγραψε στη λεζάντα της.

Στην ίδια επίδειξη περπάτησε και ο γιος της Helena Christensen με την Bruni να κάνει ακόμα μια ανάρτηση με τις φωτογραφίες τους και να γράφει: “Πόσο ωραίο που οι γιοι μας έκαναν μαζί το show Versace όπως κάναμε κι εμείς;”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments