Διεθνή

Ρωσία: Βύθισε… δικό της πλοίο στη Μαριούπολη – Μεγάλο “αυτογκόλ” από το ρωσικό ναυτικό

Ρωσία: Βύθισε… δικό της πλοίο στη Μαριούπολη – Μεγάλο “αυτογκόλ” από το ρωσικό ναυτικό

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ρωσία: "Αυτογκόλ" για το ρωσικό ναυτικό, μιας και με τα διεθνή ειδησεογραφικά Μέσα αναφέρουν πως χτύπησε, άθελα του, και βύθισε πλοίο της Ρωσίας στη Μαύρη Θάλασσα

“Αυτογκόλ” για το ρωσικό ναυτικό, μιας και με τα διεθνή ειδησεογραφικά Μέσα αναφέρουν πως χτύπησε, άθελα του, και βύθισε πλοίο της Ρωσίας στη Μαύρη Θάλασσα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το αποβατικό σκάφος χτύπησε σε ρωσική θαλάσσια νάρκη, ενώ ο Πούτιν έρχεται αντιμέτωπος με τον απόλυτο εξευτελισμό μετά από αυτή τη γκάφα.

Το πλήρωμα λέγεται ότι επέζησε, αλλά η φήμη των διοικητών του ναυτικού της Ρωσίας δεν είναι τόσο αλώβητη.

«Κοντά στη Μαριούπολη, ένα αποβατικό σκάφος του στόλου της Μαύρης Θάλασσας D-106 ανατινάχθηκε σε νάρκη», ανέφερε ένα κανάλι Telegram που σχετίζεται με το ρωσικό ναυτικό.

telegram

Το τρολάρισμα στα social media φυσικά δεν άργησε να έρθει.

«Περιμένοντας μια επιβεβαίωση αυτής της αυτοκτονικής χειρονομίας καλής θέλησης», ανέφερε ο λογαριασμός Twitter English Luhansk, χλευάζοντας τις προηγούμενες δηλώσεις αποχώρησης της Ρωσίας. Ένας άλλος χρήστης κάνει πλάκα λέγοντας ότι « το Moskva ήθελε παρέα στον πάτο της θάλασσάς».

Η είδηση αυτή ήρθε μετά την αποχώρηση της Ρωσίας από το Φιδονήσι μετά από σφοδρό βομβαρδισμό από το ουκρανικό πυροβολικό. Η Ρωσία είπε ότι αποσύρθηκε από το στρατηγικής σημασίας νησί ως «ένδειξη καλής θέλησης», μετά από σφοδρούς βομβαρδισμούς

Ρωσικά πλήγματα σε κέντρα διοίκησης και αποθηκών οπλισμού σε Ντονμπάς και Μικολάιβ

Οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις κατέστρεψαν πέντε κέντρα διοίκησης των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στις περιοχές του Ντονμπάς και του Μικολάιβ.

Τα πλήγματα έγιναν με τη χρήση όπλων ακριβείας, ενώ επλήγησαν και τρεις εγκαταστάσεις αποθήκευσης στην περιοχή της Ζαπορίζια, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. AP22092837884230-e1648997494110-1

Την ανακοίνωση του υπουργείου, επικαλέστηκαν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, ενώ αυτή ανέφερε ότι η ρωσική αεροπορία έπληξε μία ουκρανική βάση αποθήκευσης οπλισμού και τεχνικού εξοπλισμού σε μία εργοστασιακή μονάδα που παρήγαγε τράκτορες στο Χάρκοβο, στα βορειοανατολικά της Ουκρανίας.

Έπληξε με βόμβες φωσφόρου το Φιδονήσι η Ρωσία

Ο ουκρανικός στρατός κατηγόρησε τους Ρώσους ότι έπληξαν με βόμβες φωσφόρου το Φιδονήσι, στη Μαύρη Θάλασσα, απ’ όπου αποχώρησαν την Πέμπτη οι ρωσικές δυνάμεις.

«Γύρω στις 18.00 (σ.σ. τοπική ώρα) οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις πραγματοποίησαν δύο φορές αεροπορική επίθεση με βόμβες φωσφόρου στο Φιδονήσι» ανέφερε μέσω του Telegram ο Ουκρανός διοικητής Βαλέρι Ζαλούζνι, κατηγορώντας τη Μόσχα ότι «δεν σέβεται ούτε τις δικές της ανακοινώσεις».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments