Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 22χρονος που βούτηξε στο Θερμαϊκό για να αποφύγει τη σύλληψη

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 22χρονος που βούτηξε στο Θερμαϊκό για να αποφύγει τη σύλληψη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 22χρονος αλλοδαπός που βούτηξε στα νερά του Θερμαϊκού κόλπου, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψή του

Στο αυτόφωρο παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 22χρονος αλλοδαπός που βούτηξε στα νερά του Θερμαϊκού κόλπου, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψή του, όταν, το πρωί της Κυριακής, τον προσήγαγαν αστυνομικοί, στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης, επειδή παρενοχλούσε περαστικούς. Κατηγορείται για εξύβριση, αντίσταση και απείθεια, ενώ το δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεσή του για την επόμενη εβδομάδα, λόγω απουσίας μαρτύρων, αίροντας – παράλληλα – την κράτησή του.

Ο κατηγορούμενος, υπήκοος Αλγερίας, φέρεται να υποστηρίζει ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών χαπιών και ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του.

Χειροπέδες σε τσαντάκια με ηλεκτρικό σκούτερ

Σημειώνεται ότι κατά τον εντοπισμό του ο 43χρονος προσπάθησε να διαφύγει πλην όμως ακινητοποιήθηκε, ενώ κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα καθώς δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την κατοχή του».

Ανακοίνωση για τη σύλληψη τσαντάκια που χρησιμοποιούσε ηλεκτρικό σκούτερ χθες απόγευμα Παρασκευής εξέδωσε η Αστυνομία.

«Συνελήφθη άμεσα έπειτα από αναζητήσεις πληρώματος περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες, 43χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προηγουμένως, πλησίον του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, επιβαίνοντας σε ηλεκτρικό σκούτερ, προσπάθησε με τη χρήση σωματικής βίας να αφαιρέσει ένα κινητό τηλέφωνο και μία τσάντα 42χρονης.

Σημειώνεται ότι κατά τον εντοπισμό του ο 43χρονος προσπάθησε να διαφύγει πλην όμως ακινητοποιήθηκε, ενώ κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα καθώς δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την κατοχή του».

Συλλήψεις σε διακινητές που μετέφεραν παράνομους μετανάστες

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης διενεργούν συστηματικούς ελέγχους για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε παράνομες μεταφορές αλλοδαπών. Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης συνέλαβαν έναν Σύριο ηλικίας 27 ετών και δύο Έλληνες ηλικίας 21 και 28 ετών για περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών. elas-mixani

Αναλυτικότερα, πρωινές ώρες χθες, αστυνομικοί εντόπισαν:

• Στην Παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης (ύψος Κερδυλλίων), Ι.Χ.Φορτηγό με οδηγό τον Σύριο συλληφθέντα, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν πέντε άτομα από τη Συρία που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το όχημα ήταν πλαστές.

• Στην Εγνατία Οδό (κόμβος Κερδυλλίων) δύο οχήματα και συνέλαβαν τους δύο Έλληνες, ενώ στο εσωτερικό των οχημάτων βρέθηκαν τέσσερις αλλοδαποί που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, από τα Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου και Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments