Focus

Αν η μοναξιά είχε όνομα θα ήταν Tom Cruise

Αν η μοναξιά είχε όνομα θα ήταν Tom Cruise

Πηγή Φωτογραφίας: Maryville Daily Forum- Movie Walker

Ο διάσημος ηθοποιός παρακολούθησε τη συναυλία της Adele.

O Tom Cruise γιόρτασε τα 60α γενέθλιά του στο Λονδίνο κάνοντας εμφανίσεις σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς εκδηλώσεις στην πόλη. Ο διάσημος ηθοποιός παραβρέθηκε στη F1 Grand Prix για να υποστηρίξει τον φίλο του Lewis Hamilton και μίλησε με πολλούς παρευρισκόμενους και fans του. Με χαλαρή διάθεση και φορώντας ένα casual polo μπλουζάκι, παντελόνι και γυαλιά ηλίου ο σταρ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι στηρίζει “πάντα τον Hamilton. Είναι καλός μου φίλος. Ελπίζω να έχει μια καλή μέρα”.

Εκτός από τον Cruise στη διοργάνωση της Formula 1 στην Αγγλία βρέθηκαν κι άλλοι διάσημοι, ανάμεσα στους οποίους και ο Gordon Ramsay και η Geri Halliwell των Spice Girls.

O σταρ γιόρτασε τα γενέθλιά του πηγαίνοντας και στη μεγάλη συναυλία που έδωσε η Adele στο Hyde Park του Λονδίνου, όπου παραβρέθηκαν και η Natalie Portman και ο Idris Elba. O Cruise στα 60 του χρόνια απολαμβάνει ακόμα μεγάλες εμπορικές επιτυχίες αφού η νέα του ταινία ‘Top Gun: Maverick’ σημείωσε 1 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Πρόκειται για την πρώτη του ταινία που αγγίζει αυτό το σπάνιο ρεκόρ εσόδων με το ‘Mission Impossible –Fallout’ να έχει φτάσει τα 791.1 εκατομμύρια δολάρια.

Όπως έγραψε πρόσφατα στο Twitter για την εμπορική επιτυχία της νέας του ταινίας: “Σε όλες τις ταινίες που κυκλοφορούν, σε όλα τα στούντιο, σε όλους τους κινηματογράφους: Συγχαρητήρια. Στο κοινό: Σας ευχαριστώ που μας επιτρέπεται να σας διασκεδάσουμε. Θα σας δούμε στο σινεμά”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments