Lifestyle

Είναι έγκυος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Είναι έγκυος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Πηγή Φωτογραφίας: Hello.gr

Οργίαζουν οι φήμες που θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να είναι έγκυος

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει βρει τον έρωτα της ζωής της και αυτός δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Οι δύο τους φαίνονται αγαπημένοι και ευτυχισμένοι.  Το ζευγάρι είναι σχεδόν δύο χρόνια μαζί και τον τελευταίο καιρό μένουν και κάτω από την ίδια στέγη στα νότια προάστια. Όμως φαίνεται ότι αποφάσισαν να κάνουν και το επόμενο βήμα στη σχέση τους, μιας και σύμφωνα με το οκ.gr η παρουσιάστρια είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Όπως αναφέρει το site, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Ένα στοιχείο που ενδεχομένως να επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη είναι το γεγονός ότι η Σπυροπούλου έχει εξαφανιστεί από το instagram, δεν ανεβάζει posts και stories, και δεν κάνει δημόσιες εξόδους.

Άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον αναφέρουν ότι η σχέση τους δεν θα αργήσει να επισημοποιηθεί, σύμφωνα το περιοδικό OK!.

“Ο γάμος είναι κάτι που συζητάνε. Δεν της έχει κάνει ακόμα πρόταση, αλλά ο Βασίλης είναι άνθρωπος που προτιμάει να εκφράζεται με ρομαντικές πρωτοβουλίες και όχι με πολλά λόγια”.

“Και οι δύο θέλουν πολύ να γίνουν γονείς. Νιώθουν έτοιμοι να υποδεχτούν ένα μωρό, χωρίς όμως να βιάζονται. Αυτά εξάλλου είναι θέλημα Θεού”, αναφέρει το περιοδικό.

“Από τις πρώτες μέρες που αποφάσισαν ότι θέλουν να είναι μαζί, η Κωνσταντίνα μετακόμισε ουσιαστικά στο σπίτι του. Το δικό της διαμέρισμα στη Βούλα δεν το άφησε όμως ποτέ. Πλέον οι μόνοι που μένουν εκεί είναι οι γονείς της και η αδελφή της όταν έρχονται από τη Ρόδο”, ανέφερε άτομο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments