Lifestyle

Μαρία Κορινθίου: «Με έχουν παρενοχλήσει, αλλά δεν έκανα καταγγελία»

Μαρία Κορινθίου: «Με έχουν παρενοχλήσει, αλλά δεν έκανα καταγγελία»

Πηγή Φωτογραφίας: Ηello.gr

Μαρία Κορινθίου: «Όλοι χρειαζόμαστε ένα χέρι βοηθείας. Όλοι χρειαζόμαστε μια λύτρωση και μια συγχώρεση»

Συνέντευξη  στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε η Μαρία Κορινθίου και μεταξύ άλλων μίλησε για την παρουσίαση, το κίνημα me too αλλά και την οικογένειά της.

«Συζητάω πολλά πράγματα για την τηλεόραση. Εδώ και χρόνια, κάθε χρονιά μου γίνεται και μια πρόταση για παρουσίαση. Στο Masked Singer πέρασα υπέροχα και το λέω με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου. Αγάπησα πολλούς ανθρώπους και με αγάπησαν κι εκείνοι. Πιαστήκαμε χέρι χέρι με πολλούς ανθρώπους. Πέρασα υπέροχα και θα μείνω σε αυτό», είπε αρχικά.

Για το δικαστήριο του  Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη απάντησε:

«Όλοι χρειαζόμαστε ένα χέρι βοηθείας. Όλοι χρειαζόμαστε μια λύτρωση και μια συγχώρεση. Πρώτα η συγχώρεση πρέπει να έρθει από τους καταγγέλλοντες και μετά, από όλους τους υπόλοιπους», εξήγησε.

Τέλος, αναφέρθηκε στη δική της δυσάρεστη εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης. Όπως ανέφερε, της έχει τύχει ένα παρόμοιο συμβάν, όμως δεν κινήθηκε νομικά.

«Μου έχει συμβεί να με παρενοχλήσουν, αλλά δεν μπήκα τότε στη διαδικασία να κάνω καταγγελία. Όλα αυτά φυσικά, τα έχω πει και στον σύζυγό μου και μάλιστα, εκείνος έχει βρεθεί και τετ-α-τετ μαζί του. Η συμπεριφορά του ήταν σοβαρή», δήλωσε η Μαρία Κορινθίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments