Pagenews.gr Ora Oikonomias. Παραγωγή pagenews.gr Ora Oikonomias. Παραγωγή pagenews.gr
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Άννα Καραμανλή
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας

Με την
Σοφία Χύτου

Άννα Καραμανλή στο pagenews.gr: Η Ελλάδα σε αναπτυξιακή τροχιά παρά το δυσμενές διεθνές περιβάλλον

Άννα Καραμανλή στο pagenews.gr: Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Άννα Καραμανλή αναφέρθηκε στην ομιλία του πρωθυπουργού στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τα ενεργειακά και τα μέτρα στήριξης, για την επιθετική ρητορική Ερντογάν και άλλα θέματα. 

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Άννα Καραμανλή μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Ώρα Οικονομίας” με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκε στην ομιλία του πρωθυπουργού στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τα ενεργειακά και τα μέτρα στήριξης, για την επιθετική ρητορική Ερντογάν και άλλα θέματα.

Άννα Καραμανλή στο pagenews.gr: Για την ομιλία του πρωθυπουργού στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

“Ήταν η ομιλία ενός πολύ σοβαρού ηγέτη της χώρας, παρουσίασε την Ελλάδα του σήμερα και πόσο διαφορετική είναι από αυτή του πρόσφατου παρελθόντος. Θύμισε σε όλους όσα τραγικά έγιναν το 2015 αλλά στάθηκε περισσότερο στο δρόμο που διανύσαμε έκτοτε. Σήμερα η χώρα μας είναι μια χώρα σε αναπτυξιακή τροχιά παρά το δυσμενές διεθνές περιβάλλον, αντιμετώπισε με επιτυχία όλες τις κρίσεις και πατάει πολύ γερά στα πόδια της. Αντιμετώπισε την πανδημία, ενισχύοντας το σύστημα Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας και διατήρησε την κοινωνική της συνοχή χωρίς να θέσει σε κίνδυνο την οικονομική σταθερότητα. Αναφέρθηκε και στην Ουκρανία ότι ταχθήκαμε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της διεθνούς νομιμότητας αλλά και με την Ουκρανία σε απόλυτο συντονισμό με τους εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ και έστειλε ξεκάθαρα μηνύματα για μια ακόμη φορά προς την Τουρκία ότι οι διαφορές μεταξύ των κρατών δεν λύνονται με τακτικές νταήδων αλλά με διάλογο με σεβασμό στο διεθνές δίκαιο” σημείωσε η κ. Καραμανλή.

Άννα Καραμανλή στο pagenews.gr: Για τα ενεργειακά και τα μέτρα στήριξης

“Από την πρώτη στιγμή που κλήθηκε η Νέα Δημοκρατία και ανέλαβε τα ηνία διακυβέρνησης της χώρας, κλήθηκε και καλείται ακόμη και τώρα να αντιμετωπίσει συνεχόμενες κρίσεις. Από την εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού από την Τουρκία το 2020, τη διαρκώς αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα, την πανδημία και μετά την ενεργειακή κρίση. Μέσα στην πανδημία οργανώσαμε ένα σχέδιο εμβολιασμού που αναγνωρίστηκε από όλους αγκαλιάστηκε από τους πολίτες, επαινέθηκε διεθνώς. Δώσαμε 43 εκατομμύρια ευρώ για να στηρίξουμε νοικοκυριά και επιχειρήσεις και κρατήσαμε την κοινωνία και την οικονομία όρθια, αντιμετωπίσαμε με ψυχραιμία και σοβαρότητα και αποφασιστικότητα τα όσα έγιναν στον Έβρο. Ξεκινήσαμε να βοηθάμε από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο νοικοκυριά και επιχειρήσεις.