Trash

Survivor Τελικός: Ο Στάθης Σχίζας μεγάλος νικητής – Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η γυναίκα της ζωής του

Survivor Τελικός: Ο Στάθης Σχίζας μεγάλος νικητής – Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η γυναίκα της ζωής του

Πηγή Φωτογραφίας: gossiip

Survivor Τελικός: Τα λεφτά δεν θα πάνε σε βίλα στη Γλυφάδα αλλά σε παιδιά με καρκίνο

Ο Στάθης Σχίζας μετά από 6 μήνες ανακοινώθηκε ότι είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor, ο οποίος κέρδισε το μαμούθ έπαθλο των 100.000 ευρώ. Ο Σχίζας, μαζί με τον πρώην ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη, ήταν οι φιναλίστ του παιχνιδιού του ΣΚΑΪ, το οποίο μετά από κακουχίες και πείνα έφτασε στο τέλος του.

Ο τελικός διεξήχθη στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι, με τον νικητή να προκύπτει έπειτα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Οι δύο φιναλίστ, μπήκαν στο παιχνίδι μερικές βδομάδες αργότερα από τους πρώτους συμμετέχοντες, κατάφεραν να αντέξουν την πείνα και τις δύσκολες συνθήκες και να φτάσουν μέχρι το τέλος.

Στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά την ανακοίνωση, ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε πως θα προσφέρει μέρος του επάθλου στα παιδιά με καρκίνο

Οι σύντροφοι των δύο φιναλίστ ήταν παρούσες στον μεγάλο τελικό και έδωσαν παλμό στην βραδιά. Μαρία Αντωνά και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στήριξαν τους αγαπημένους τους μέχρι τέλους.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της βραδιάς ήταν η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στο άκουσμα του τελικού νικητή, που δεν ήταν ο σύντροφός της.

Η ίδια φάνηκε να… “παγώνει”, καθώς μάλλον δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments