Trash

Ίος: Το νησί που πίνεις το ποτό σου με… κράνος

Ίος: Το νησί που πίνεις το ποτό σου με… κράνος

Πηγή Φωτογραφίας: Facebook - FarOut Beach Club

Ίος: Το χαστούκι από την μπάργουμαν είναι το κερασάκι στη τούρτα

Τα ελληνικά νησιά είναι γεμάτα από ξένους τουρίστες ήδη από τον Ιούλιο καθώς οι άδειες των περισσότερων Ελλήνων θα ξεκινήσουν από τον Αύγουστο. Παρόλα αυτά η διασκέδαση σε μέρη όπως η Μύκονος, η Πάρος ή η Ίος είναι η καλύτερη σε όλο τον κόσμο.

Όσον αφορά το τελευταίο νησί μάλιστα, διαδραματίζονται ακραία σκηνικά. Δεκάδες ξένοι τουρίστες κυκλοφορούσαν με ένα μαύρο αποτύπωμα παλάμης στο πρόσωπό τους κάθε βράδυ, χωρίς να καταλαβαίνουμε από πού μπορεί να προέρχεται αυτό.

@_joshsauce_ I love greece #slammerbar #greece ♬ original sound – _JoshSauce_

Σουρεαλιστικές καταστάσεις βιώνει η Ίος

Είτε ο πελάτης παίρνει το 7 shots challenge και πίνει με τη μία εφτά σφηνάκια, κερδίζοντας μία φανέλα, είτε αγοράζει το slap shot challenge, στο οποίο αφού πίνει ένα σφηνάκι, στη συνέχεια τρώει ένα αρκετά δυνατό χαστούκι από τη μπαργούμαν, η οποία βρίσκεται πίσω από ένα παράθυρο, το λεγόμενο «slap window».

Σα να μην έφτανε αυτό, λίγο πριν τον χαστουκίσει, έβαφε το χέρι της με μαύρη μπογιά, έτσι ώστε να του αφήσει και «σφραγίδα» της σφαλιάρας. Αν και αρχικά οι τουρίστες έδειχναν να ζαλίζονται από τη δύναμη της σφαλιάρας, στη συνέχεια φάνηκαν να το διασκεδάζουν τρομερά και θέλησαν αργότερα  να το κάνουν ξανά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments