Ελλάδα

Χαλκιδική: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους αγνοούμενους

Χαλκιδική: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους αγνοούμενους

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Χαλκιδική: Συνεχίζονται οι έρευνες, στη θαλάσσια περιοχή Ποσείδι της Χαλκιδικής, για τους δύο λουόμενους από τα Σκόπια

Συνεχίζονται οι έρευνες, στη θαλάσσια περιοχή Ποσείδι της Χαλκιδικής, για τους δύο λουόμενους από τα Σκόπια, οι οποίοι χάθηκαν χθες [9/7] την ώρα που κολυμπούσαν, με τις λιμενικές αρχές να κάνουν αγώνα δρόμου για τον εντοπισμό τους.

Στις έρευνες εκτός από σκάφος του λιμενικού συμμετέχουν και 3 παραπλέοντα ιδιωτικά σκάφη. Οι νεαροί άνδρες που γιόρταζαν τα γενέθλια του ενός, σε beach bar, βούτηξαν στη θάλασσα χθες το απόγευμα λίγο μετά τις 6, ωστόσο παρασύρθηκαν από τα ρεύματα και τον αέρα.

Οι έρευνες κατά τη διάρκεια της νύχτας διακόπηκαν εξαιτίας των καρικών συνθηκών καθώς στο σημείο έπνεαν ισχυροί άνεμοι και ξεκίνησαν εκ νέου με το πρώτο φως της ημέρας. Οι δύο αγνοούμενοι είναι ηλικίας 29 και 30 ετών και αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώτος είχε και τα γενέθλιά του χθες.

Μαζί τους ήταν ακόμα ένας άνδρας. Ένας σέρφερ πρόλαβε και έπιασε τον 25χρονο, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του. Για τον εντοπισμό τους επιχειρούν σκάφος του Λιμενικού Σώματος, ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, ψαροκάικο και εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Το βράδυ της Σαββάτου εντόπισαν τον έναν αγνοούμενο από τους τρεις συνολικά. “ Οι συνθήκες είναι άσχημες καθώς στην περιοχή πνέουν άνεμοι 6 και πλέον μποφόρ” ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΦΕΜΥΚ (Σύλλογος Φίλων Εθελοντών Μονάδων Υγείας Κασσάνδρας), Θεμελής Ιερισσιώτης που μετέχει στις έρευνες που πραγματοποιούνται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments