Ελλάδα

Χαλκιδική: Ζωντανός βρέθηκε ο ένας από τους αγνοούμενος στο Ποσείδι

Χαλκιδική: Ζωντανός βρέθηκε ο ένας από τους αγνοούμενος στο Ποσείδι

Πηγή Φωτογραφίας: Χαλκιδική:

Χαλκιδική: Καλά ήταν τα νέα από τη Χαλκιδική και για τον έναν από τους αγνοούμενους στο Ποσείδι, μιας και βρέθηκε ζωντανός από την ομάδα που είχε αναλάβει τις έρευνες

Καλά ήταν τα νέα από τη Χαλκιδική και για τον έναν από τους αγνοούμενους στο Ποσείδι, μιας και βρέθηκε ζωντανός από την ομάδα που είχε αναλάβει τις έρευνες.

Η αναζήτηση των δύο ανδρών είχε σταματήσει το βράδυ ωστόσο ένα πλωτό σκάφος του Λιμενικού, δύο ιδιωτικά και δύο της εθελοντικής ομάδας του ΟΦΚΑΘ, καθώς και ένα περιπολικό όχημα.

Όμως με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες ξεκίνησαν εκ νέου και με συντονισμένες κινήσεις κατάφεραν, μέσα σε λίγες, ώρες να βρουν τον νεαρό άνδρα.

Μαζί τους ήταν ακόμα ένας άνδρας. Ένας σέρφερ πρόλαβε και έπιασε τον 25χρονο, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του. Για τον εντοπισμό τους επιχειρούν σκάφος του Λιμενικού Σώματος, ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, ψαροκάικο και εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Το βράδυ της Σαββάτου εντόπισαν τον έναν αγνοούμενο από τους τρεις συνολικά. “ Οι συνθήκες είναι άσχημες καθώς στην περιοχή πνέουν άνεμοι 6 και πλέον μποφόρ” ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΦΕΜΥΚ (Σύλλογος Φίλων Εθελοντών Μονάδων Υγείας Κασσάνδρας), Θεμελής Ιερισσιώτης που μετέχει στις έρευνες που πραγματοποιούνται.

Το χρονικό

Οι δύο αγνοούμενοι παρασύρθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου από τα θαλάσσια ρεύματα στο Ποσείδι, αφού βούτηξαν από την επικίνδυνη περιοχή «αμμόγλωσσα Μύτη».

Μαζί τους ήταν και ένας 25χρονος φίλος τους, ο οποίος όμως κατάφερε να διασωθεί από το Λιμενικό Σώμα, που ξεκίνησε άμεσα μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό των αγνοουμένων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments