Focus

Elon Musk: “Προσπαθώ να βρω λύση στην κρίση υπογεννητικότητας”

Elon Musk: “Προσπαθώ να βρω λύση στην κρίση υπογεννητικότητας”

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Elon Musk: Όσα είπε για τη γέννηση των δίδυμων παιδιών του από στέλεχος εταιρείας του.

Ο Elon Musk μπορεί να μην είχε αποκαλύψει ότι πέρυσι απέκτησε δίδυμα παιδιά με στέλεχος της εταιρείας του, λίγο πριν μάλιστα καλωσορίσει και η Grimes το δεύτερο παιδί τους, αλλά όταν δημοσιοποιήθηκε η είδηση δεν κράτησε τα λόγια του.

Ο δισεκατομμυριούχος που το 2021 απέκτησε δίδυμα με την Shivon Zilis, διυεθύντρια της Neuralink, έκανε ένα tweet αναφερόμενος στο γεγονός ότι πλέον έχει 10 παιδιά. “Κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω στην κρίση υπογεννητικότητας. Η μείωση του αριθμού γεννήσεων είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα και με διαφορά” έγραψε ο 51χρονος δισεκατομμυριούχος. Σε μια άλλη ανάρτησή του ο ιδρυτής της Tesla έγραψε πως “εύχομαι να κάνετε μεγάλες οικογένειες και συγχαρητήρια σε όσους ήδη έχουν”.

Σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας, τα δίδυμα του Musk γεννήθηκαν στο Τέξας και οι δύο γονείς τους ζήτησαν να πάρουν και τα δύο επώνυμα τους ώστε “να έχουν το επίθετο του πατέρα τους και να διατηρήσουν το επίθετο της μητέρας τους ως μέρος του μεσαίου ονόματός τους”.

Το φύλο των παιδιών του και τα ονόματά τους δεν είναι γνωστά αλλά το σίγουρο είναι ότι γεννήθηκαν λίγες εβδομάδες πριν η Grimes καλωσορίσει την κόρη του Musk μέσω παρένθετης εγκυμοσύνης. Το ζευγάρι παρά το γεγονός ότι χώρισε έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους ενώ έχουν ακόμα ένα 2χρονο γιο, τον X Æ A-12.

Ο Musk είναι πατέρας δέκα παιδιών

Εκτός από τα δίδυμα και τα δύο παιδιά του με την Grimes έχει αποκτήσει με την πρώτη του σύζυγο, Justine Wilson, τα 18χρονα δίδυμα Vivian Jenna Wilson και Griffin Musk και τα τρίδυμα Kai, Damian και Sax Musk, αλλά και τον Nevada Musk που είχε πεθάνει σε ηλικία μόλις 10 εβδομάδων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments