Lifestyle

Oprah Winfrey: Έχασε τον πατέρα της από καρκίνο

Oprah Winfrey: Έχασε τον πατέρα της από καρκίνο

Πηγή Φωτογραφίας: NBC News

Oprah Winfrey: Ο πατέρας της πιο γνωστής παρουσιάστριας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών.

Η Oprah Winfrey πενθεί τον πατέρα της, Vernon, που έφυγε σε ηλικία 88 ετών μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Η 68χρονη επιχειρηματίας έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση για τον αγαπημένο της πατέρα στα social media για να τιμήσει τη μνήμη του.

Όπως έγραψε η παρουσιάστρια: “Πριν από λιγότερο από μια εβδομάδα τιμήσαμε τον πατέρα μου στην αυλή του. O φίλος μου και τραγουδιστής της gospel Wintley Phipps τον χαιρέτησε με τραγούδια. Ένιωσε την αγάπη και το απόλαυσε μέχρι που δεν μπορούσε να μιλήσει”, έγραψε ανεβάζοντας ένα βίντεο από τη συγκινητική στιγμή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oprah (@oprah)

Η Oprah πρόσθεσε πως “χθες με την οικογένεια δίπλα του στο κρεβάτι είχα την ιερή τιμή να δω τον άντρα που είναι υπεύθυνος για τη ζωή μου να παίρνει την τελευταία του ανάσα. Μπορούσαμε να νιώσουμε τη γαλήνη να μπαίνει στο δωμάτιο την ώρα του θανάτου του. Αυτή η γαλήνη υπάρχει ακόμα. Όλα είναι καλά. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας και τις καλές σκέψεις σας”.

Πριν λίγες μέρες η Winfrey είχε γιορτάσει την 4η Ιουλίου μαζί με τον πατέρα της και είχε γράψει στο Instagram της:

“Ο πατέρας μου είναι άρρωστος και θέλαμε να έρθουν όλοι οι φίλοι του να γιορτάσουμε όσο μπορεί να απολαύσει τη χαρά”, είπε εξηγώντας ότι έχει ετοιμάσει ένα πάρτι –έκπληξη στον πατέρα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oprah (@oprah)

Τον Ιούλιο του 2021, η Oprah είχε μιλήσει για τον πατέρα της εξηγώντας τη σχέση που είχε μαζί του: “Είχα ένα πατέρα που πήρε την ευθύνη για μένα, παρά το γεγονός ότι ήξερε ότι θα μπορούσα να είμαι το παιδί κάποιου άλλου” είπε, προσθέτοντας πως “ο πατέρας μου και η μητέρα μου δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Έκαναν σεξ μία φορά. Εκείνος πήρε ένα γράμμα αφού γεννήθηκα που έλεγε ‘στείλε λεφτά, έχεις μια κόρη’. Και ο λόγος που το έκανε, όπως είπε, είναι επειδή θα μπορούσε να είναι εκείνος ο πατέρας. Και η ευθύνη που πήρε για μένα, όι μόνο ευθύνη αλλά και φροντίδα και αγάπη και καθοδήγηση και υποστήριξη όταν ήμουν έφηβη, είναι αυτό που που με έκανε αυτό που είμαι τώρα και όχι κάποια την οποία δεν θα είχατε ακούσει ποτέ”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments