Focus

Ο Wiz Khalifa πουλάει την μοντέρνα κατοικία του για 5 εκατομμύρια δολάρια

Ο Wiz Khalifa πουλάει την μοντέρνα κατοικία του για 5 εκατομμύρια δολάρια

Πηγή Φωτογραφίας: Los Angeles Times- CNN

Χτισμένο το 2018, η κατοικία είναι κομψή, με ξύλινη επένδυση στο εξωτερικό

Ο Cameron Thomaz, πιο γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα, Wiz Khalifa, έχει εισαγάγει το σπίτι του στο Encino της Καλιφόρνια για 4,4 εκατομμύρια δολάρια. Η κατοικία του ράπερ σας καλωσορίζει με οροφές 25 ποδιών και έναν ογκώδες ανοιχτό χώρο καθιστικού που περιλαμβάνει μια επίσημη τραπεζαρία, οικογενειακό δωμάτιο και μια κουζίνα με κομψά ντουλάπια από λάκα χωρίς χερούλι, ένα νησί καταρράκτη και μια γωνιά πρωινού. Η κουζίνα οδηγεί σε μια πίσω αυλή που είναι ιδανική για διασκέδαση και χαλάρωση. Περιλαμβάνει μια αστραφτερή πισίνα και σπα, ειδικό γυάλινο τζάκι και ένα ειδικό κέντρο μπάρμπεκιου από σκυρόδεμα. Η πολυτελής αυλή περιλαμβάνει επίσης ένα γήπεδο μπάσκετ και μια καμπάνα πισίνας.

Το κτήμα έξι υπνοδωματίων και έξι μπάνια διαθέτει κομψές εκλεπτυσμένες πινελιές σε όλους τους χώρους, όπως μια πλωτή σκάλα, γυάλινες πόρτες από το δάπεδο μέχρι την οροφή και ξύλινες λεπτομέρειες. Στον επάνω όροφο, ένας χώρος γραφείου συνδέεται με μια υπερυψωμένη εξωτερική βεράντα και ένα περιτυλιγμένο μπαλκόνι με θέα στα βουνά Santa Susana στο βάθος. Η κύρια σουίτα διαθέτει προσαρμοσμένο τζάκι, μεγάλο υπνοδωμάτιο με σαλόνι και δωμάτιο-ντουλάπα στο κέντρο του νησιού.

Μερικές από τις κορυφαίες ανέσεις ποιότητας στην κατοικία περιλαμβάνουν ένα μπαρ κρασιού με 100 μπουκάλια, ένα home theater, μια πισίνα, το σπα και μια εξωτερική κουζίνα. Όλα αυτά τα είδη εξοπλισμού φαίνεται να ταιριάζουν με τον τρόπο ζωής του ντόπιου του Πίτσμπουργκ, ο οποίος έχει κάνει μια επιτυχημένη μουσική καριέρα από τότε που κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του άλμπουμ, Show and Prove το 2006. Πριν αγοράσει αυτό το σπίτι το 2019, ο Khalifa διέμενε σε ένα ενοίκιο 16.000 $ το μήνα που ήταν εξίσου εξαπατημένο—όπως γνωρίζουμε από την περιοδεία που έκανε το AD το 2018. Τώρα, φαίνεται ότι ο υποψήφιος για Grammy, ο οποίος έχει συνεργαστεί με αξιόλογους καλλιτέχνες όπως οι Charlie Puth, The Weeknd και Bruno Mars, είναι έτοιμος να αναβαθμιστεί ο ζωτικός του χώρος για άλλη μια φορά. Αγόρασε μια σύγχρονη αγροικία, επίσης στο Encino, για 7,6 εκατομμύρια δολάρια μόλις τον περασμένο μήνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments