Διεθνή

Γκρίζοι Λύκοι: «Θα καταστραφεί η Αθήνα»

Γκρίζοι Λύκοι: «Θα καταστραφεί η Αθήνα»

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter

Γκρίζοι Λύκοι: Μάλιστα, αυτήν την φορά, οι Γκρίζοι Λύκοι δημοσιοποίησαν στον παγκόσμιο ιστό τις απόψεις τους, κάνοντας χρήση των μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

Για καταστροφή της Αθήνας και για υπενθύμιση σχετικά με το πόσο βαθιά είναι του Αιγαίου Πελάγους κάνουν λόγο οι Γκρίζοι Λύκοι, μια μόλις ημέρα μετά την επίσκεψη του κυβερνητικού εταίρου του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, στα γραφεία της γνωστής εθνικιστικής οργάνωσης και την παράδοση σε αυτόν χάρτη που εμφάνιζε την Κρήτη και ολόκληρου του Ανατολικό Αιγαίου.

Μάλιστα, αυτήν την φορά, οι Γκρίζοι Λύκοι δημοσιοποίησαν στον παγκόσμιο ιστό τις απόψεις τους, κάνοντας χρήση των μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

Σημειωτέον ότι οι Γκρίζοι Λύκοι διατηρούν πολύ στενές σχέσεις με το Κόμμα Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ). Παρουσιάζεται ως παραστρατιωτικός κλάδος του. Πρόκειται για ένα κίνημα που περιγράφεται ως ανθελληνικό, αντικομμουνιστικό, αντιχριστιανικό, ομοφοβικό, αντιαρμενικό και αντικουρδικό.

Σύμφωνα με τους Γκρίζους Λύκους, «το τουρκικό έθνος έχει τη δύναμη να υπενθυμίσει στην Ελλάδα πώς να καταστρέψει την πόλη της Αθήνας και πόσο δροσερά και βαθιά είναι τα νερά του Αιγαίου».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει, αναμφίβολα, η περίπτωση της Κρήτης, η οποία, κατά την τουρκική πολιτική οργάνωση, είναι «ένα από τα νησιά του οποίου το νομικό καθεστώς είναι ένα άδικο κεκτημένο που απέκτησε η Ελλάδα ως αποτέλεσμα της δημιουργίας μιας de facto κατάστασης, διεκδικώντας δικαιώματα σε ολόκληρο το νησί».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments