Nέα της αγοράς

Το Wimbledon σερβίρει 1,5 εκατομμύρια φράουλες

Το Wimbledon σερβίρει 1,5 εκατομμύρια φράουλες

Πηγή Φωτογραφίας: The Telegraph- FirstSportz

Όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι της αγροτικής επιχείρησης «Marion Regan of Hugh Lowe Farms», που καλλιεργούν τις φράουλες, «οι νέες τεχνολογίες μάς βοηθούν να βελτιστοποιήσουμε τις συνθήκες παραγωγής της καλλιέργειας και να παραγάγουμε με πιο βιώσιμο τρόπο».

Σε μία νέα εποχή παραγωγής περνούν οι φράουλες που καλλιεργούνται αποκλειστικά για το τουρνουά τένις του Wimbledon, καθώς η αγροτική εκμετάλλευση που έχει αναλάβει το έργο της παραγωγής και παράδοσής τους ξεκίνησε να εφαρμόζει σύγχρονες τεχνολογίες.

Πιο αναλυτικά, νέοι, υψηλής τεχνολογίας αισθητήρες κατέγραφαν και παρακολουθούσαν κάθε κομμάτι της παραγωγικής διαδικασίας, όπως τα επίπεδα θρεπτικών ουσιών στο έδαφος και τις ανάγκες της καλλιέργειας σε νερό και λίπασμα.

Όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι της αγροτικής επιχείρησης «Marion Regan of Hugh Lowe Farms», που καλλιεργούν τις φράουλες, «οι νέες τεχνολογίες μάς βοηθούν να βελτιστοποιήσουμε τις συνθήκες παραγωγής της καλλιέργειας και να παραγάγουμε με πιο βιώσιμο τρόπο». Η εφαρμογή της τεχνολογίας, όμως, δεν τελείωσε στο στάδιο της παραγωγής, καθώς κατά τη μεταφορά των προϊόντων στο All England Lawn Tennis Club, στον χώρο που διεξάγεται παραδοσιακά το Wimbledon, θα εξακολουθούν να παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τη θερμοκρασία, τις προσκρούσεις και τους κραδασμούς μέσα στις συσκευασίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments