Lifestyle

Πρίγκιπας George -Kate Middleton: Μαμά και γιός ασορτί στο Wimbledon

Πρίγκιπας George -Kate Middleton: Μαμά και γιός ασορτί στο Wimbledon

Πηγή Φωτογραφίας: Town & Country Magazine

Πρίγκιπας George -Kate Middleton: Η δούκισσα του Cambridge και ο γιος της έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Ο πρίγκιπας George έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη στο Wimbledon μαζί με τους γονείς του, Kate Middleton και πρίγκιπα William, κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση στην αθλητική διοργάνωση. Ο 7χρονος πρίγκιπας παρακολούθησε με τους γονείς του τον τελικό των αντρών ανάμεσα στον Novak Djokovic και τον Nick Kyrgios. Η Kate και ο George έκαναν μια ασορτί εμφάνιση επιλέγοντας την ίδια navy απόχρωση στα outfits τους με τον πρίγκιπα να επιλέγει ένα κοστούμι και την δούκισσα να φοράει ένα polka dot φόρεμα με φιόγκο της Alessandra Rich.

Η Kate ολοκλήρωσε το look της με Fab Slingback γόβες, γυαλιά ηλίου Bulgari, διαμαντένια σκουλαρίκια και ασορτί περιδέραιο

View this post on Instagram

A post shared by Kate Middleton All Outfits (@katemiddletonalloutfits)

Δεν είναι η πρώτη φορά που η δούκισσα επιλέγει φόρεμα με polka dots για το Wimbledon αφού και πέρυσι είχε επιλέξει ένα παρόμοιο φόρεμα σε navy απόχρωση. Για την εμφάνισή της στη βράβευση του τελικού γυναικών, η Kate είχε επιλέξει ένα κίτρινο Roksanda φόρεμα με ένα φιόγκο στο μπούστο που είχε φορέσει και κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στην Καραϊβική και το συνδύασε με Gianvito Rossi γόβες και διαμαντένια σκουλαρίκια.Ο πρίγκιπας George απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους να απολαμβάνει τον αγώνα ενώ οι γονείς του εξηγούσαν τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού που δεν καταλάβαινε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments