Trash

Σέρχιο Μπουσκέτς: Του χάλασαν τα παπούτσια και φόρεσε της γυναίκας του

Σέρχιο Μπουσκέτς: Του χάλασαν τα παπούτσια και φόρεσε της γυναίκας του

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter - THIAGO6

Σέρχιο Μπουσκέτς: Ο άσος της Μπαρτσελόνα,έγινε άθελά του viral εξαιτίας της ιδιαίτερης επιλογής παπουτσιών του

Μία  άκρως στιλιστική και γυναικεία επιλογή του Σέρχιο Μπουσκέτς ήταν αρκετή για να κάνει τη φωτογραφία, που τράβηξε με τους Τζόρντι Άλμπα, Τιάγκο Αλκάνταρα και τις συντρόφους τους, viral.Ο άσος της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε με λευκά γυναικεία σανδάλια, τα οποία είχαν ένα μικρό άνοιγμα στο μπροστινό μέρος για να φαίνεται το πεντικιούρ του. Η επιλογή του αυτή τράβηξε όλα τα βλέμματα, προκαλώντας χαμό από σχόλια  στα social media.

Ο Ισπανός άσος με σχεδόν 700 συμμετοχές στην Μπαρτσελόνα σε αυτά τα 13 χρόνια που αποτελεί τον «βράχο» του κέντρου της δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ποτέ ως εκκεντρικός. Αντιθέτως μάλιστα, παρά την τεράστια ποιότητά του, πολλοί τον χαρακτηρίζουν «βαρετό». Ένα προσωνύμιο που του έχουν κολλήσει και για την εκτός γηπέδου ζωή του μιας και είναι από τους πιο χαμηλών τόνων κορυφαίους ποδοσφαιριστές.

Ο 33χρονος χαφ αναμένεται να παίξει για τελευταία σεζόν με τους «μπλαουγκράνα», αφού μετά το τέλος αυτής που θα ξεκινήσει σε λίγο διάστημα θα αποχωρήσει από την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε. Ο Μπουσκέτς αγωνίζεται από το 2005 στην Μπαρτσελόνα, έχοντας γράψει έκτοτε 676 εμφανίσεις, με 18 γκολ και 40 ασίστ. Είναι, επίσης, 137 φορές διεθνής με την Ισπανία, μετρώντας και 2 τέρματα.

Ο έμπειρος μέσος αναμένεται στο τέλος της σεζόν (2022/23) να αποχωρήσει και βλέπει το μέλλον του στο MLS. Μάλιστα, ορισμένα δημοσιεύματα τον φέρνουν κοντά στην Ίντερ Μαϊάμι, ιδιοκτησίας του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments