Focus

Judy Dench: Το άσεμνο σχόλιο σκηνοθέτη και η καριέρα που έχτισε πάνω σε αυτό

Judy Dench: Το άσεμνο σχόλιο σκηνοθέτη και η καριέρα που έχτισε πάνω σε αυτό

Πηγή Φωτογραφίας: People

Η Judy Dench μπορεί να έχει βραβευτεί με Όσκαρ αλλά δεν ήταν αυτό που της άρεσε

Όταν η Judy Dench είχε περάσει από μια audition τη δεκαετία του ’60, ο υπεύθυνος του κάστινγκ της είχε πει πως δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει πρωταγωνίστρια στη μεγάλη οθόνη επειδή “έχει το λάθος πρόσωπο”. Η ηθοποιός του είχε απαντήσει ότι δεν την πειράζει: “Δεν μου αρέσει ο κινηματογράφος έτσι κι αλλιώς, θέλω να κάνω θέατρο”, του είχε πει.

View this post on Instagram

A post shared by Dame Judi Dench (@judidenchofficial)

Η Dench πέρασε τελικά το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας της μπροστά στην οθόνη έχοντας καταφέρει να κερδίσει και βραβείο Όσκαρ. Όμως, όπως λέει πλέον, θα ήθελε να είχε εργαστεί περισσότερο πάνω στο θεατρικό σανίδι. “Μπορείς να κάνεις κάτι που είναι επιτυχία και μετά να έχεις μια δραματική πτώση. Δεν μπορείς να την πάρεις ως κάτι δεδομένο κι έτσι πρέπει”.

Η ηθοποιός, όχι μόνο έβλεπε πάντα με διστακτικό μάτι τον κινηματογράφο, αλλά όπως λέει την ενοχλεί να βλέπει τις ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστεί

“Υπάρχουν πολλές ταινίες μου που δεν έχω δει ποτέ και δεν θέλω γιατί απλά θα με ενοχλούσε” είπε εξηγώντας ότι “το θέμα με το σινεμά είναι ότι δεν μπορείς να το ξανακάνεις” είπε συγκρίνοντάς το με τις θεατρικές παραγωγές στις οποίες οι ηθοποιοί κάθε μέρα μπορούν να διαφοροποιήσουν την υποκριτική τους προσέγγιση.

Η ηθοποιός πάντως δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από την υποκριτική ακόμα. Όπως είπε “πηγαίνω πιο αργά πλέον γιατί δεν μπορώ να δω καλά για να διαβάσω τα σενάρια. Αλλά θα βρω ένα τρόπο”, είπε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments