Ελλάδα

Χαλκιδική: Για 7η μέρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον αγνοούμενο στο Ποσείδι

Χαλκιδική: Για 7η μέρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον αγνοούμενο στο Ποσείδι

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Χαλκιδική: Για μία ακόμα μέρα, έβδομη συνολικά, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του τρίτου αγνοούμενο από τη Βόρεια Μακεδονία, που χάθηκε το Σάββατο [9/7] στην περιοχή Ποσέιδι της Χαλκιδικής

Για μία ακόμα μέρα, έβδομη συνολικά, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του τρίτου αγνοούμενο από τη Βόρεια Μακεδονία, που χάθηκε το Σάββατο [9/7] στην περιοχή Ποσέιδι της Χαλκιδικής.

Για ακόμη μία ημέρα η επιχείρηση εντοπισμού θα συνεχιστεί και από αέρος καθώς θα επιχειρήσει και πάλι ένα αεροσκάφος της Αερολέσχης Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα θα επιχειρούν και πλωτά μέσα προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητες εντοπισμού του άτυχου 32χρονου.

Όπως μάλιστα υπογράμμισε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΟΦΚΑΘ, Αναστάσιος Ράμος, στις έρευνες θα συμμετάσχει από σήμερα και ο αδερφός του Μάρτιν, που κατέφθασε στην Ελλάδα από την Αμερική το πρωί της Παρασκευής.

Ο Μάρτιν, μαζί με τον Ιβάν και έναν ακόμη φίλο του, επισκέφθηκαν τη Χαλκιδική για τις διακοπές τους, ενώ ο ένας από τους νεαρούς είχε και τα γενέθλια του.

Βούτηξαν στην παραλία «Μύτη» και τους παρέσυραν τα κύματα με αποτέλεσμα να χαθούν στη θάλασσα. Ωστόσο, ο 25χρονος να εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα, ο 30χρονος Ιβάν βρέθηκε την επόμενη ημέρα, ενώ ο 32χρονος Μάρτιν αγνοείται ακόμη.

Ο Μάρτιν έχει τελειώσει την Ανωτάτη Σχολή Μπαλέτου στα Σκόπια, όπου ζει, ενώ εργάζεται σε μία βιομηχανία κρεάτων. Παράλληλα, είχε εργαστεί και περιστασιακά στη Μάλτα.

Οι συγγενείς απορρίπτουν κατηγορηματικά πως δεν ήξερε καλό κολύμπι.

Όπως αναφέρουν , ο Μάρτιν είχε πάει στη Χαλκιδική με μία παρέα δέκα περίπου ατόμων για διακοπές και για να γιορτάσουν τα γενέθλια του 30χρονου Ιβάν, ο οποίος ήταν αυτός που βούτηξε για να τον σώσει τη στιγμή που φώναζε για βοήθεια μαζί με τον άλλον φίλο τους, τον 25χρονο Βασίλ, όταν τα ρεύματα της θάλασσας τους παρέσυραν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments