Lifestyle

Donatella Versace: Η συγκινητική ανάρτηση για την επέτειο θανάτου του αδελφού της

Donatella Versace: Η συγκινητική ανάρτηση για την επέτειο θανάτου του αδελφού της

Πηγή Φωτογραφίας: El Periódico

Donatella Versace: Η επιτομή της γυναικείας μόδας δολοφονήθηκε το 1997 μπροστά στα σκαλιά της έπαυλής του στο Μαΐάμι

Η Donatella Versace ακόμα δεν μπορεί να ξεχάσει την άγρια δολοφονία του αδικοχαμένου αδελφού της  Gianni, ο οποίος σκοτώθηκε μπροστά στα σκαλιά της έπαυλής του στο Μαϊάμι, ενώ βρισκόταν στο απόγεια της καριέρας του.

‘Η επιτομή της γυναικείας μόδας και του sexiness από την δεκαετία του ’80, ο Versace αποτέλεσε πρωτοπόρος και μέχρι σήμερα εκθειάζεται για το ταλέντο του και την μοναδικότητά του.

Δυστυχώς, χάθηκε άδικα όταν ο 27χρονος Andrew Cunanan τον πυροβόλησε, με τα κίνητρα της πράξης του να μένουν άγνωστα μέχρι και σήμερα.

25 χρόνια μετά τον θάνατό του, η αδερφή του, η οποία αναγκάστηκε να αναλάβει τα ηνία του οίκου και να συνεχίσει το έργο του για να διατηρήσει τη φήμη, τη μνήμη του ονόματος Versace, ανέβασε μερικές ευτυχισμένες στιγμές  του σχεδιαστή, κάνοντας την πιο τρυφερή αφιέρωση στον αδικοχαμένο δημιουργό.

“25 χρόνια που μου λείπεις, Gianni. Κάθε μέρα, θα ευχόμουν να ήσουν ακόμα εδώ”, έγραψε στη λεζάντα της, με την ανάρτησή της να έχει ήδη λάβει χιλιάδες likes και σχόλια αγάπης για τον αγαπημένο σχεδιαστή από διάσημους του χώρου και όχι μόνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments