Lifestyle

Ρομέο Μπέκαμ – Μία Ρίγκαν: Χώρισαν λόγω απόστασης – Έλυξαν άδοξα τα σχέδια για λαμπερό γάμο

Ρομέο Μπέκαμ – Μία Ρίγκαν: Χώρισαν λόγω απόστασης – Έλυξαν άδοξα τα σχέδια για λαμπερό γάμο

Πηγή Φωτογραφίας: People- Manchester Evening News- The Mirror

Ρομέο Μπέκαμ - Μία Ρίγκαν: Ο ανερχόμενος ποδοσφαιριστής σχεδιάζει να μετακομίσει στο Μαϊάμι, για να γίνει μέλος της ομάδας Inter Miami II

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής Ρομέο Μπέκαμ διέγραψε όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από τον προσωπικό του λογαριασμό με την Μία Ρίγκαν. Η Daily Mail ανακοίνωσε πρώτη ότι ο 19χρονος Romeo Beckham χώρισε με τη 19χρονη αγαπημένη του Mia Regan.

Παρά το γεγονός ότι υπήρχε περίπτωση να δούμε γάμο, όπως συνέβη με τον μεγαλύτερο αδερφό του Μπρούκλιν, οι νέοι αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους. Σύμφωνα με στενή πηγή του ζευγαριού, έφταιγαν τα πολύ διαφορετικά χρονοδιαγράμματα.

Ο ανερχόμενος ποδοσφαιριστής σχεδιάζει να μετακομίσει στο Μαϊάμι, για να γίνει μέλος της ομάδας Inter Miami II – παρεμπιπτόντως, αυτός ο σύλλογος ανήκει στον πρώην αρχηγό της Αγγλίας και τον πατέρα του, Ντέιβιντ Μπέκαμ. Και η Μία επικεντρώθηκε στην καριέρα της στο μόντελινγκ και συγκεκριμένα στο Λονδίνο.

Αναφέρεται επίσης ότι ο Romeo και η Mia χώρισαν φιλικά, παραμένοντας φίλοι. Παρά τον χωρισμό τους, η Regan θα συνεχίσει να συνεργάζεται ως μοντέλο με τη Victoria Beckham.

Οι φανατικοί θαυμαστές του ζευγαριού υποψιάστηκαν ότι ο Romeo και η Mia χώρισαν πριν από λίγες ημέρες, αν και επίσημες πληροφορίες εμφανίστηκαν μόλις σήμερα.

Αποδείχθηκε ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής διέγραψε όλες τις κοινές φωτογραφίες με την Ρίγκαν. Το μοντέλο αυτή τη στιγμή έχει στο προφίλ της όλες τις φωτογραφίες.

Η επιθυμία της Μπέκαμ για έναν δεύτερο γάμο στην οικογένεια

Λίγο μετά τον γάμο του Μπρούκλιν, η 48χρονη σχεδιάστρια μόδας λέγεται ότι εντυπωσιάστηκε που το όνομα της οικογένειάς της άρχισε να ακούγεται πάλι με τον γάμο του γιου της και ήθελε να το ξαναζήσει.

Σύμφωνα με το περιοδικό Heat, πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας ανέφερε τον περασμένο Απρίλιο για τη σχεδιάστρια ρούχων ότι: «Ήταν τόσο εντυπωσιασμένη με τον τρόπο που Μπρούκλιν και η Νικόλ πέρασαν τη μέρα τους, χωρίς προβλήματα και έκαναν όλο τον κόσμο να μιλά ξανά για τους “Μπέκαμ”. Ήταν μια υπέροχη μέρα γεμάτη αγάπη και διασκέδαση για την οικογένεια και ενίσχυσε πραγματικά την επωνυμία της. Η Βικτόρια θέλει να διατηρήσει αυτή την ισχύ του ονόματος – με τη βοήθεια του Ρομέο και της κοπέλας του Μία» και πρόσθεσε:

«Θα ήταν πολύ χαρούμενη αν ο Ρομέο έκανε την πρόταση σύντομα. Η Βικ λέει ότι δεν έχει σημασία αν θα μείνουν αρραβωνιασμένοι για ένα ή δύο χρόνια πριν από το γάμο, αρκεί να κλείσουν ένα ραντεβού για να μπορέσει να αρχίσει να ενθουσιάζει τους πάντες και να προσκαλεί όλους τους καλεσμένους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments