Ελλάδα

Antonov: Δεν βρέθηκε επικίδυνη ουσία στο φορτίο

Antonov: Δεν βρέθηκε επικίδυνη ουσία στο φορτίο

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Δεν βρέθηκε κάποια επικίνδυνη ουσία στο φορτίου του μοιραίου Antonov που προέκρουσε χθες τα ξημερώματα στο Παλαιοχώρι Καβάλας σημείωσε σήμερα 0 Δήμαρχος Παγγαίου

Δεν βρέθηκε κάποια επικίνδυνη ουσία στο φορτίου του μοιραίου Antonov που προέκρουσε χθες τα ξημερώματα στο Παλαιοχώρι Καβάλας σημείωσε σήμερα 0 Δήμαρχος Παγγαίου. Δεν έχει διαπιστωθεί κάποιο επικίνδυνο υλικό που να μας ανησυχεί τόνισε στον ΣΚΑΙ 100.3 ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης.

Σε κάθε περίπτωση αναλυτική ενημέρωση αναφορικά με την πρόσκρουση του αεροσκάφους θα δώσει στις 18:00 το απόγευμα η Πυροσβεστική. Εντός ολίγου ολοκληρώνεται η επιχείρηση ελέγχου του σημείου όπου βρίσκονται τα συντρίμμια του αεροσκάφους από τον Ειδικός Λόχος Αντιμετώπισης Πυρηνικής – Βιολογικής – Χημικής Άμυνας και αναμένεται να αρχίσει η περισυλλογή των 6 σορών από την ΕΜΑΚ. Οι έρευνες στο σημείο θα συνεχιστούν παράλληλα με την διαδικασία της περισυλλογής των βλημάτων που έχουν διασκορπιστεί.

Antonov: Επιμνημόσυνη δέηση στο Παλαιοχώρι για το πλήρωμα του αεροσκάφους

Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών του πληρώματος του μοιραίου αεροσκάφους τύπου Antonov A-12, που κατέπεσε, αργά χθες το βράδυ, σε αγροτική περιοχή μεταξύ Αντιφιλίππων και Παλαιοχωρίου, κοντά στην Καβάλα, εψάλη, σήμερα το πρωί, μετά το πέρας της θείας λειτουργίας στον ιερό ναό Απόστολου Θωμά της τοπικής κοινότητας Παλαιοχωρίου.

Ο εφημέριος του ιερού ναού, πατέρας Θεοχάρης Καλπάκογλου, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, ο οποίος διακονεί εδώ και 21 χρόνια στην περιοχή -τόπο καταγωγής του- ήταν και ο ίδιος αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού συμβάντος, που τον συγκλόνισε τόσο που αποφάσισε να ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση για τους ανθρώπους που με τόσο τραγικό τρόπο χάθηκαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments