Lifestyle

Emily Ratajkowski: Χωρίζει από τον Sebastian Bear – Την απάτησε

Emily Ratajkowski: Χωρίζει από τον Sebastian Bear – Την απάτησε

Πηγή Φωτογραφίας: Yahoo- InStyle.gr

Emily Ratajkowski: Το μοντέλο και ηθοποιός αναμένεται να υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

Αίτηση διαζυγίου αναμένεται να υποβάλλει η Emily Ratajkowski, χωρίζοντας οριστικά τον δρόμο της από εκείνον του συζύγου της, Sebastian Bear-McClard. Το ζευγάρι, το οποίο έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί το περασμένο έτος, φαίνεται πως αντιμετωπίζει προβλήματα στην μεταξύ του σχέση, καθώς όπως ανέφερε μια πηγή στην Page Six ο παραγωγός ταινιών απίστησε.

“Ναι την απάτησε. Είναι ένας κατά συρροή απατεώνας” ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή στο μέσο ενημέρωσης.

Οι φήμες έχουν αρχίζει να φουντώνουν καθώς η Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο το τελευταίο διάστημα εθεάθη σε διάφορες εμφανίσεις με τον ενός έτους γιό της, Apollo, χωρίς τον Bear-McClard στο πλευρό τους. Επιπλέον, οι πιο παρατηρητικοί πρόσεξαν πως η Ratajkowski πλέον δεν φοράει την βέρα της, ούτε στις δημοσιεύσεις στα social media, αλλά ούτε και στις εξόδους της. Βέβαια, ούτε το ζευγάρι, αλλά και ούτε εκπρόσωποι αυτού δεν έχουν επιβεβαιώσει απολύτως καμία πληροφορία.

Η Emily Ratajkowski και ο Sebastian Bear-McClard διατηρούσαν ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ ως ζευγάρι, αποφεύγοντας τα αδιάκριτα βλέμματα. Η απόφαση να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου ήρθε μόλις τέσσερα χρόνια νωρίτερα, με την τελετή να πραγματοποιείται στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης παρουσία λίγων αγαπημένων τους προσώπων. Τον περασμένο Μάρτιο το ζευγάρι καλωσόρισε στον κόσμο τον μικρό Apollo, μεγαλώνοντας κατά ένα μέλος την οικογένεια τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments