Nέα της αγοράς

Tesla: Σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στη Βούλα

Tesla: Σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στη Βούλα

Πηγή Φωτογραφίας: Electricalnews- carandmotor

H αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία που κατασκευάζει αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα επέλεξα αποκλειστικά τα 3Β

Εντός του 2022 η Tesla σκοπεύει να λειτουργήσει σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων αποκλειστικά στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ώστε να είναι εύκολο για τους ιδιοκτήτες των οχημάτων να φορτίζουν εύκολα και απλά.

Συγκεκριμένα, το σημείο που θα εγκατασταθεί ο σταθμός φόρτισης για τα οχήματα της εταιρείας Tesla θα είναι στη Βούλα, έξω από το Δημαρχείο. Οι σταθμοί φόρτισης αυτοί – λειτουργώντας ως υπερφορτιστές – προσφέρουν γρήγορη ενέργεια και και σταδιακά επιβραδύνονται καθώς γεμίζει η μπαταρία.

Tο όχημα ειδοποιεί αυτόματα τον οδηγό μέσω της εφαρμογής Tesla όταν έχει αρκετή ενέργεια για να συνεχίσει το ταξίδι του. Σύμφωνα με την εταιρεία, για τα αυτοκίνητα της Tesla, η φόρτιση άνω του 80% δεν είναι συνήθως απαραίτητη.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αυτή την στιγμή σταθμοί φόρτισης λειτουργούν στην πλατεία Βούλας, κοντά στον ναό Αγίου Ιωάννου, στο Δημαρχείο Βούλας, στο Ασκληπιείο Βούλας, στην Οδό Ζακύνθου κοντά στον ναό Αγίου Νεκτάριου (πλατεία Άγγελου Αποστολάτου), στο δημοτικό πάρκινγκ της λεωφόρου Ποσειδώνος 8 στη Βάρκιζα (γυάλινο κτίριο), στο πάρκινγκ του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου «Κωνσταντίνος Μπαγλαντζής», στο πάρκινγκ επί της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου στη Βάρη, στο πρώην Δημαρχείο Βουλιαγμένης, στο δημοτικό πάρκινγκ της πλατείας Νυμφών στη Βουλιαγμένη και στο δημοτικό πάρκινγκ κοντά στο ξενοδοχείο Divani Apollon στο Καβούρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments