Ελλάδα

ΔΕΔΔΗΕ: Αποκαταστάθηκε το μεγαλύτερο μέρος των ζημιών στο δίκτυο της Βορειοανατολικής Αττικής και στα Μέγαρα

ΔΕΔΔΗΕ: Αποκαταστάθηκε το μεγαλύτερο μέρος των ζημιών στο δίκτυο της Βορειοανατολικής Αττικής και στα Μέγαρα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

ΔΕΔΔΗΕ: Ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών στο δίκτυο στη Βορειοανατολική Αττική και στην περιοχή των Μεγάρων, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ

Ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών στο δίκτυο στη Βορειοανατολική Αττική και στην περιοχή των Μεγάρων, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Καλεί επίσης όσους κατοίκους αυτών των περιοχών συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης έως και αυτή την ώρα, να επικοινωνήσουν άμεσα με τον ΔΕΔΔΗΕ στη δωρεάν γραμμή τηλεφωνικής εξυπηρέτησης 800 400 4000 ή στο 11500/211 1900 500.

Τα συνεργεία του Διαχειριστή παραμένουν στις πληγείσες περιοχές, έως ότου ηλεκτροδοτηθεί το σύνολο των καταναλωτών.

Ισχυρές πυρκαγιές καίνε την Ελλάδα – Που υπάρχουν τα πύρινα μέτωπα

Για άλλη μία μέρα έχουν ξεσπάσει πολλές πυρκαγιές σε όλο το μήκος και πλάτος της Ελλάδος, όπου αρκετές από αυτές είναι αρκετά δυνατές και οι πυροσβεστικές δυνάμεις κάνουν αγώνα δρόμου για τις ελέγξουν.

Πιο συγκεκριμένα, πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην Νέα Καλυδώνα Αγρινίου και στην περιοχή βρίσκονται επίγειες δυνάμεις. στα Τζουμέρκα Ιωαννίνων, στο Φενεό Κορινθίας  στον Κάβο της Νότιας Κέρκυρας, στην Αταλάντη, στο Ξυλόκαστρο, στον Έβρο και στην Ηλεία.

Κέρκυρα

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στον Κάβο της Νότιας Κέρκυρας και πιο σε δασική περιοχή το απόγευμα της Πέμπτης [21/7]. Στο σημείο έσπευσαν 26 πυροσβέστες με μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 8 οχήματα και 2 Α/Φ και την έθεσαν άμεσα υπό έλεγχο.

Αταλάντη

Μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης [21/7] στην περιοχή της Αταλάντης σε χορτολιβαδική έκταση.

Ήδη στην περιοχή προωθούνται επίγειες δυνάμεις, ενώ ξεκίνησαν και παρεμβαίνουν και 3 αεροσκάφη τα οποία έκαναν περιπολία στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας και με την έναρξη της φωτιάς ειδοποιήθηκαν για να παρέμβουν, όπως επίσης και 2 ΡΖL από το αεροδρόμιο της Λαμίας.

Λύρα Σουφλί Έβρου

Αντιμέτωπες με τις πυρκαγιές και οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στον Έβρο. Η πρώτη φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Άσπρα Χώματα του Έβρου και για την κατάσβεσή της επιχειρούν για την ώρα μόνο επίγειες δυνάμεις.

Η δεύτερη ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης [21/7] σε δασική έκταση στην περιοχή Φράγμα Λύρας στο Σουφλί Έβρου.

Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις και συγκεκριμένα 36 πυροσβέστες με 18 οχήματα, 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments