Pagenews.gr Ora Oikonomias. Παραγωγή pagenews.gr Ora Oikonomias. Παραγωγή pagenews.gr
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Βάσια Αναστασίου
Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

Με την
Σοφία Χύτου

Βάσια Αναστασίου στο pagenews.gr: Πρωταγωνιστής στο πρόγραμμά του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ το κοινωνικό στοιχείο

Βάσια Αναστασίου στο pagenews.gr: Η Βάσια Αναστασίου μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε στο υπό διαμόρφωση πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, στους κυβερνητικούς χειρισμούς στην πανδημία, τα ενεργειακά, την ακρίβεια, για τις εκλογές, τα ελληνοτουρκικά και άλλα θέματα. 

Η Βάσια Αναστασίου μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Ώρα Οικονομίας” με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκε στο υπό διαμόρφωση πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, στους κυβερνητικούς χειρισμούς στην πανδημία, τα ενεργειακά, την ακρίβεια, για τις εκλογές, τα ελληνοτουρκικά και άλλα θέματα.

Βάσια Αναστασίου στο pagenews.gr: Για το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

“Θα είναι μια μίξη, διότι πρωταγωνιστής στο πρόγραμμά μας είναι το κοινωνικό στοιχείο. Είναι ένα κοινωνικό πρόγραμμα με πολιτικές εκσυγχρονισμού, ψηφιοποίησης και βιώσιμης ανάπτυξης με καινοτομία για τους τομείς της μεταποίησης, τον αγροτικό τομέα, τον πολιτισμό, την ενέργεια και κύρια πηγή χρηματοδότησης το Ταμείο Ανάκαμψης. Ένα σχέδιο πλήρους και ομαλής απανθρακοποίησης της ενέργειας για όλα όσα συμβαίνουν αυτό τον καιρό με την κρίση της ενέργειας, το οποίο είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Ένα σχέδιο χρηματοδότησης με πολλές προτάσεις για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους οποίους βλέπουμε στο ΠΑΣΟΚ ως τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας αλλά φυσικά και της startup επιχειρήσεις. Η ψηφιακή Ελλάδα είναι ένα κομμάτι του σχεδίου μας ουσιαστικά μιλάει για ολιστική ψηφιοποίηση και όχι αποσπασματικές ψηφιοποιήσεις στο Δημόσιο. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην κοινωνική κατοικία με την ανέγερση χιλιάδων κοινωνικών κατοικιών από το Ταμείο Ανάκαμψης αλλά και ταυτόχρονα με τη στήριξη της εργασίας σε όλες τις μορφές της, με ψηφιακές πλατφόρμες. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι προτείνουμε κίνητρα για τους ιδιοκτήτες κατοικιών..” σημειωσε η κ. Αναστασίου.

Βάσια Αναστασίου στο pagenews.gr: Για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στην πανδημία, τα ενεργειακά, την ακρίβεια

“Νομίζω ότι αυτό που μας χαρακτηρίζει όλους εμάς τους νέους ανθρώπους και όχι μόνο τους νέους πολιτικούς είναι ότι έχουμε ανάγκη αυτή τη στιγμή σε κάποια βασικά θέματα που καθορίζουν τις ζωές μας να υπάρχει συνεννόηση. Για ένα κομμάτι αυτών των θεμάτων είναι και τα εθνικά ζητήματα. Είναι το πρώτο καλοκαίρι ίσως που ο ελληνικός λαός δυσκολεύεται να πάει ακόμη και στο χωριό του, δεν θα μιλήσω για τις τιμές στα ακτοπλοϊκά ενώ η Νέα Δημοκρατία δεν παίρνει την απόφαση να μειώσει τους φόρους στα καύσιμα έστω για λίγους μήνες, έστω για να πάρει μια ανάσα ο κόσμος” σημείωσε μεταξύ άλλων.