Focus

Τι γνωρίζουμε για την Erika Koike και τον 4ήμερο γάμο της με τον Nicolas Cage

Τι γνωρίζουμε για την Erika Koike και τον 4ήμερο γάμο της με τον Nicolas Cage

Πηγή Φωτογραφίας: SFKorean.com - Just Jared- The Mirror

Η ποπ κουλτούρα μας έχει κάνει τρομερή δουλειά τοποθετώντας μερικές από τις εμβληματικές ρομαντικές ιστορίες στο πλαίσιο ενός διαβόητου γάμου στο Βέγκας

Σε όλους αρέσει μια ενδιαφέρουσα ιστορία ενός αξέχαστου γάμου στο Βέγκας και είναι επιτακτική ανάγκη να μπουν δίπλα οι λέξεις/φράσεις όπως «μεθυσμένος», «ένας αυτοσχέδιος χώρος γάμου», «έλλειψη μνήμης του γεγονότος» και το πιο σημαντικό «μετάνοια» στην ιστορία για να ενισχύσει τον μύθο της.

Η ποπ κουλτούρα μας έχει κάνει τρομερή δουλειά τοποθετώντας μερικές από τις εμβληματικές ρομαντικές ιστορίες στο πλαίσιο ενός διαβόητου γάμου στο Βέγκας, είτε πρόκειται για το αξέχαστο περιστατικό γάμου του Ρος και της Ρέιτσελ στην επιτυχημένη κωμική σειρά Friends, είτε για τον Τζακ και την Τζόι που παντρεύονται στο What Happens in Βέγκας.

Ο σταρ του Wild at Heart Nicolas Cage φέρεται να έκανε έναν πολυσυζητημένο γάμο στις 23 Μαρτίου 2019, με την κοπέλα του Erika Koike. Ωστόσο, ο γάμος κράτησε μόνο τέσσερις ημέρες, μετά τις οποίες υπέβαλε αίτηση ακύρωσης. Ο γάμος τους έληξε απότομα σχεδόν δύο μήνες αργότερα, όταν πήραν διαζύγιο στις 31 Μαΐου.

Ποια είναι η Erika Koike;

Η Έρικα Κόικε έχει κερδίσει αναγνώριση επειδή ήταν η τέταρτη σύζυγος του σούπερ σταρ του Χόλιγουντ Νίκολας Κέιτζ και επιπλέον για τη συμμετοχή σε μια φευγαλέα συζυγική σχέση. Εκτός από την πολύ σύντομη καριέρα της στην υποκριτική, ήταν make-up artist πριν γνωρίσει τον Cage το 2018.

Ο Κέιτζ και η Κόικ άρχισαν να βγαίνουν τον Απρίλιο του 2018 όταν εθεάθησαν να κάνουν διακοπές στο Πουέρτο Ρίκο. Το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει ιδιωτική τη σχέση τους μέχρι το σύντομο αλλά αξέχαστο ταξίδι τους στο Λας Βέγκας.Ωστόσο, ο γάμος τους δεν κράτησε και μετά από τέσσερις ημέρες, ο Κέιτζ υπέβαλε αίτηση ακύρωσης, προσθέτοντάς τους στη λίστα με τους συντομότερους γάμους διασημοτήτων μετά από έναν λιγότερο από δύο ημέρες γάμου μεταξύ της Britney Spears και του Jason Alexander.

Έγινε σαφές ότι ο Κέιτζ έχει προχωρήσει για τα καλά όταν εθεάθη δημόσια να κρατιέται χέρι-χέρι με τη Ρίκο Σιμπάτα, την οποία αργότερα παντρεύτηκε το 2021, κάνοντας τη Σιμπάτα την πέμπτη σύζυγό του. Το 2022, βγήκε δημοσίευμα ότι το ζευγάρι περίμενε ένα κορίτσι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments