Lifestyle

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Κορμί και αλάτι και καυτό μαγιό»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Κορμί και αλάτι και καυτό μαγιό»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει με το μωβ μικροσκοπικό μαγιό της και εμείς την θαυμάζουμε

To καλοκαίρι ήρθε για τα καλά και η  Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει βαλθεί να μας τρελάνει με το καλίγραμμο σώμα της. Το γνωστό μοντέλο με την μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό και παρουσιάστρια έκανε ένα μπανάκι μακριά από την Αθήνα και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και κατάφερε να γίνει viral στα social media με το μικροσκοπικό μπικίνι που επέλεξε σε μωβ αποχρώσεις. Φυσικά τα likes και τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή το ένα μετά το άλλο με το θαυμάσιο κορμί της.

«Κορμί κι αλάτι… πολύ αλάτι όμως 😂» έγραψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη λεζάντα της δημοσίευσής της για την απόδρασή της.

View this post on Instagram

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Καραβασάνη

Η παρουσιάστρια και ο Γιάννης Καραβασάνης ήταν πανρεμένοι όσο εκείνη βρισκόταν στην Αμερική, ωστοσο το 2018 τράβηξαν χωριστούς δρόμους. «Τα πράγματα δεν ήταν πάρα πολύ εύκολα στην αρχή, ταξίδευε πολύ ο ένας στον άλλον. Μάλιστα, κι η ίδια έχει πει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις της πως πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού της ήταν ο Γιάννης της που τον αγαπούσε πάρα πολύ. Τελικά αυτός ο πολύ μεγάλος έρωτας επισφραγίσθηκε με έναν γάμο», είχε αναφέρει στο παρελθόν η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του «Happy Day».

Ο Γιάννης είναι αρχιτέκτονας στο επάγγελμα, ενώ η σχέση τους είχε ξεκινήσει το 2010 μέχρι να καταλήξει σε γάμο το 2015. Μάλιστα, όπως είχε αναφέρει η Ελένη Βουλγαράκη η σχέση τους είχε ξεκινήσει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments