Lifestyle

Γιώργος Λιάγκας: Η παρουσιάστρια που θα πάρει την καρέκλα της Φαίης

Γιώργος Λιάγκας: Η παρουσιάστρια που θα πάρει την καρέκλα της Φαίης

Πηγή Φωτογραφίας: Karfitsa.gr

Γιώργος Λιάγκας: Βρήκε την καλλονή που θα τον συντροφεύει τα πρωινά

Η Φαίη Σκορδά  αποχώρησε από τον θρόνο της και ο Γιώργος Λιάγκας αναζητά το γυναικείο πρόσωπο που θα την αντικαταστήσει  στο Πρωινό την επόμενη σεζόν. Πολλά τα ονόματα που ακούγονται πως θα πάρουν τα ηνία. Ευαγγελία Αραβανή, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Δούκισσα Νομικού και Ιωάννα Μαλέσκου είναι μερικά από αυτά.

Ποια θα είναι τελικά η γυναίκα που θα μας λέει καλημέρα την επόμενη σεζόν;

Σύμφωνα με όσα γράφει στη Realnews η Ναταλία Ανδρικοπούλου, στην εκπομπή αναμένεται να ενταχθεί η Δούκισσα Νομικού, η οποία θα αναλάβει ρόλο γκεστ σταρ με διευρυμένη διάρκεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_)

Φαίνεται πως ο ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Λιάγκας συμφώνησαν πως μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά θα πάρει ο ίδιος τα ηνία όλης της εκπομπής, δεν θα έχει συμπαρουσιάστρια με την έννοια της ισότιμης παρουσίας, αλλά το γυναικείο πρόσωπο θα έχει έναν ειδικό ρόλο. Έτσι, ενώ η Ευαγγελία Αραβανή και η Δούκισσα Νομικού είχαν εξαρχής ένα προβάδισμα, τις τελευταίες μέρες η Δούκισσα πήρε σαφές προβάδισμα, κάτι που έχει να κάνει και με τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί όλα τα χρόνια με το κανάλι.

Η Δούκισσα Νομικού θα είναι από την έναρξη έως το τέλος της εκπομπής στο πλατό, ενώ στην ομάδα θα βρίσκονται οι: Τάσος Τεργιάκης, Φωτεινή Πετρογιάννη και Άρια Καλύβα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments